首页
登录
职称英语
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
游客
2025-01-17
49
管理
问题
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness. [br]
Organic food, prepared as simply as possible or, preferably, left raw. Frequent sessions with a spiritually inclined fitness practitioner, working toward the health of both mind and body, because of traditional healing techniques rather than those of Western medicine.
We all suspect we’re unique, and methods for identifying individuals, whether by examining fingerprints or strands of DNA, confirm this conviction. A recent study shows that each person’s mind also exhibits a distinct pattern that could be used as a distinguishing feature with near-perfect accuracy.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
通过常识我们都知道人的DNA和指纹都是独一无二的,从原文“each person’s mind also exhibits a distinct pattern that could be used as a distinguishing feature with near-perfect accuracy”中的also、“distinct pattern”和“a distinguishing feature”可以知道mind也是独一无二的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916091.html
相关试题推荐
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[originaltext]Likepeoplewhosharenewsvi
Organicfoodisconsideredbetterthanmedicinetokeeppeoplespiritualfitness
Organicfoodisconsideredbetterthanmedicinetokeeppeoplespiritualfitness
Organicfoodisconsideredbetterthanmedicinetokeeppeoplespiritualfitness
随机试题
Noiseisunpleasant,______whenyouareabsorbedinreading.A、essentiallyB、espec
如今,中国已经成为智能手机和个人电脑的最大消费国。据相关资料显示,到去年年底,中国智能手机市场已成为全球智能手机出货量(shipment)第一的市场。与
Questions18-20DecidewhichareTHREEwaysalandlordcanlegallyevictatenan
ThedarksmokethatcomesoutofStacksorfromaburningdumpcontainstiny
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Bothhisdaughtershavebeenmar
(2021年真题)在资本市场理论的前提假设都被满足的情况下,以下表述错误的是(
认识现金流量图应把握()。A.时间段的长度 B.时间段的指向 C.时间段
下列不属于易燃固体的是:A.金项链 B.卫生球 C.面粉 D.硫磺
下列关于水泥稳定土基层施工的描述正确的有()。A.城区施工不得使用路拌方式
在施工过程中,由于浇筑混凝土时随意加水而造成的质量事故属于()。A.指导责任事故
最新回复
(
0
)