首页
登录
职称英语
What have scientists concluded through studies over the years? [br] [originalte
What have scientists concluded through studies over the years? [br] [originalte
游客
2025-01-16
44
管理
问题
What have scientists concluded through studies over the years? [br]
Scientists have interrogated the link between seasonal weather and crime, consistently finding that warm summer temperatures yield more violence. Higher heat tends to fray nerves and shorten tempers, inspiring aggression, which is why riots tend to happen in the warmer months.
Scientists in Colorado, however, recently explored what happens to crime when winters become warmer, which is the first attempt in this regard. Their study found that milder winters — which are occurring more frequently as a result of climate change — caused regional crime rates to rise over the past several decades. The researchers think crime increases during a warmer-than-normal winter because people don’t hunker down inside to stay warm.
"Basically, more pleasant weather increases the chance that people will go out to restaurants, cafes, parks, whatever it may be," Ryan Harp, a doctoral candidate in the University of Colorado Boulder’s department of atmospheric and oceanic sciences, and the study’s lead author said, "and a potential perpetrator and potential victim will cross paths without a guardian present." By "guardian" he means someone in a position to prevent or stop a crime, such as a police officer.
Harp stressed, however, that the paper, which appears in the journal GeoHealth, doesn’t look directly at the influences of climate change, but simply how crime totals for each month varied with the temperature for that same month.
"Though it’s easy to make a connection between our study and climate change — in fact, taking a look at that is one of our next projects — we only looked at how the year-to-year swings in temperature connected with the year-to-year swings in crime for a particular location," Harp said. "Both temperature and violent crime go up and down each year, but all that we were interested in was whether or not they do so together."
The answer appears to be yes, although it skirts the notion that hot temperatures drive aggressive behavior. Rather, it suggests that weather changes peoples’ daily activities, spurring more crime. Scientists say three factors lead to crime during a mild winter: a motivated offender, a suitable target and no one there to stop it.
选项
A、Winter crime rates in the region may rise due to climate warming.
B、There will be no crime on the street if police force is strengthened.
C、Climate change has brought about more violence throughout the world.
D、People’s everyday activity is the real factor of crime all year round.
答案
A
解析
语义的理解与推断。根据原文“Their study found that milder winters - which are occurring more frequently as a result of climate change—caused regional crime rates to rise over the past several decades”可知,在气候变化的影响下,温暖的冬天越来越频发,也就导致了过去的几十年间区域犯罪率上升,由此推断,在气候变化的作用下,该地区冬季犯罪率可能会继续上升,选项A正确。选项B和选项D都是将原文信息过度关联,选项C中“throughout the world”这一范围有误。因此,本题答案为选项A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3915683.html
相关试题推荐
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Fortheleast.Americanrootsarenolongeraneasysellingpoint.Throughmuch
Manyplantsliedormantthroughoutthewholewinter.A、temporallyinactiveB、slee
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
Scientistsstudyingtheactivityofthelivingbrainwithwidelyusednewim
随机试题
WhichofthefollowingisNOTthereasonthatthemanwantstogoonadiet?[or
Thenumberoffacultymembershasgrownfrom400to4Thismeansithasrisen___
WhatarrangementhasMr.WilliamWilsonaccepted?Hehasacceptedthearrange
Theyaregoingto______(紧急情况时调动军队).mobilizethearmyinanemergency“紧急情况”可用ina
Therewereonlyafew(survive)_____fromtheaircrash.survivors根据句子结构可以看出afe
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
主动脉瓣狭窄并发症中不包括A.心律失常 B.心脏性猝死 C.感染性心内膜炎
公司的下列行为中,可能损害债权人利益的有( )。A.提高股利支付率 B.加大
港口与航道工程中,潜在投标人过多时,可采用有限数量制,但该数额不得少于( )。
依据《煤矿企业安全生产许可证实施办法》,安全生产许可证颁发管理机关发现有下列(
最新回复
(
0
)