首页
登录
职称英语
[originaltext] I work for a beer distributing company. A secondary business
[originaltext] I work for a beer distributing company. A secondary business
游客
2025-01-13
34
管理
问题
I work for a beer distributing company. A secondary business we own is a carpet company. One Friday, I was trying to buy a carpet for my own personal use in a rental property. Julie is the salesperson I had to deal with to get this carpets. I met her on Friday at 4 : 00 P. M. in her office. We spent an hour talking about what party she was going to, what she was going to do this weekend, and so on. We only briefly talked about the purpose of my visit, which was to purchase a carpet. At first, this drove me a little crazy because I wanted to get the carpet and get out of there.
An hour later, we went down to the showroom to look at some carpet. I agreed to one of the first carpets I looked at, and then we proceeded to talk about everything but purchasing the carpet. She was really nice. It was like we had known each other all our lives.
We finally agreed on a very low price, and it was a done deal. Well almost. After we agreed on the price, she said, "Oh, by the way. You only need sixty square yards, but you have to buy the whole roll to get it at that price. " There was about seventy-two square yards in the roll. I agreed to everything she said. When I got home and started thinking about it, I realized I had bought more than I really needed and I had actually paid more.
Question No. 15 For what purpose did the speaker meet Julie in her office?
Question No. 16 How long had the speaker stayed in Julie’s office?
Question No. 17 What was Julie’s occupation?
Question No. 18 Which of the following is TRUE about the speaker?
选项
A、To sell some beer.
B、To purchase a carpet.
C、To arrange a party.
D、To plan a weekend visit.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3911426.html
相关试题推荐
[originaltext]NewYorkCityisthelargestcityintheUnitedStates.Morethan
[originaltext]Ourcompanyisaleadingsupplierofeducationandtrainingservi
[originaltext]Ourcompanyisaleadingsupplierofeducationandtrainingservi
[originaltext]Ourcompanyisaleadingsupplierofeducationandtrainingservi
[originaltext]W:Excuseme,I’mdoingasurveyontherecentmodernizationo
[originaltext]W:Excuseme,I’mdoingasurveyontherecentmodernizationo
[originaltext]Manypeopleintheworldwalktoworkortoschool.Theyhave
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,goodmorning,I’ve
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,goodmorning,I’ve
[originaltext]Collegesanduniversitiesaredegree-grantinginstitutionsof
随机试题
Whoismostlikelylisteningtothetalk?[br][originaltext]StartinginJanuar
(1)Someoftheadvantagesofbilingualismincludebetterperformanceattask
PASSAGEFOUREntire语义题。根据第一段最后一句,这种通过太阳光和纳米粒子产生蒸汽的方法不再像以前那样必须将整壶水煮沸即可产生蒸汽;文章第五段第一
Huntedasthewildturkeyis,ithasdevelopedahighdegreeofingenuityin
某数字通信系统符号速率为2400Bd,M=8时信息传输速率为()A.480
药品注册申请人是指A.提出药品注册申请并承担相应法律责任的机构B.持有新药证书的
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
重症中暑热衰竭患者突出的表现是A.脑水肿 B.周围循环衰竭 C.肌肉痉挛
属于传染病区中的污染区的是A.化验室 B.病室 C.医生办公室 D.治疗室
下列各项中,属于长期借款的例行性保护条款的有()。A.保持存货储备量 B.不
最新回复
(
0
)