首页
登录
职称英语
What did the government intend to do in the beginning? [originaltext] The Low
What did the government intend to do in the beginning? [originaltext] The Low
游客
2025-01-10
35
管理
问题
What did the government intend to do in the beginning?
The Lower House of the British Parliament has voted to ban smoking in all enclosed public places in England, including all pubs and bars and even private members’ clubs. Scotland has already, decided on a similar ban as have a number of other European countries. A complete ban wasn’t what the government intended when it introduced this legislation into parliament. It was cunning to greatly restrict public smoking, partly for the smokers’ own good, but also for the sake of staff who work in restaurants and other public places, and who’ve been forced to breathe in other people’s smoke. But the original plan was to allow smoking to continue in a kind of basic bar or pub which doesn’t serve food and in private members’ clubs. That has now been comprehensively defeated in the House of Commons.
选项
A、To greatly restrict public smoking.
B、To ban smoking in all public places.
C、To supervise smoking in some bars.
D、To ban public smoking in England.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3907097.html
相关试题推荐
[originaltext]AtthesametimethatBrokebackMountainhitsvideostoreshe
[originaltext]F:Mr.Johnson,youhavetraveledtosomanyplacesintheworld.
[originaltext]F:Mr.Johnson,youhavetraveledtosomanyplacesintheworld.
[originaltext]F:Mr.Johnson,youhavetraveledtosomanyplacesintheworld.
[originaltext]Washington,theUnitedStatesPresidentBarackObamaissett
[originaltext]Washington,theUnitedStatesPresidentBarackObamaissett
[originaltext]Washington,theUnitedStatesPresidentBarackObamaissett
[originaltext]M:Doyoucomefromaparticularlymusicalfamily?F:Notreally.
[originaltext]M:Doyoucomefromaparticularlymusicalfamily?F:Notreally.
[originaltext]M:Doyoucomefromaparticularlymusicalfamily?F:Notreally.
随机试题
Whoismostlikelylisteningtothetalk?[br][originaltext]StartinginJanuar
(1)Someoftheadvantagesofbilingualismincludebetterperformanceattask
PASSAGEFOUREntire语义题。根据第一段最后一句,这种通过太阳光和纳米粒子产生蒸汽的方法不再像以前那样必须将整壶水煮沸即可产生蒸汽;文章第五段第一
Huntedasthewildturkeyis,ithasdevelopedahighdegreeofingenuityin
某数字通信系统符号速率为2400Bd,M=8时信息传输速率为()A.480
药品注册申请人是指A.提出药品注册申请并承担相应法律责任的机构B.持有新药证书的
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
重症中暑热衰竭患者突出的表现是A.脑水肿 B.周围循环衰竭 C.肌肉痉挛
属于传染病区中的污染区的是A.化验室 B.病室 C.医生办公室 D.治疗室
下列各项中,属于长期借款的例行性保护条款的有()。A.保持存货储备量 B.不
最新回复
(
0
)