首页
登录
职称英语
What will probably happen to the British diplomat in Congo Kinshasa? [originalte
What will probably happen to the British diplomat in Congo Kinshasa? [originalte
游客
2025-01-10
51
管理
问题
What will probably happen to the British diplomat in Congo Kinshasa?
The government has accused a British diplomat of spying. It has Ordered him to leave the country immediately. Britain denies the accusation. The unnamed diplomat is among five people who were arrested by Congolese officials on Saturday. Five am British, one is American. All five work for the British government. They are being held in a hotel in Kinshasa. Britain has called for their immediate release. It says they were studying plans for the possible removal of British citizens from Kinshasa in the event of an emergency.
选项
A、He will be expelled from Congo.
B、He will be released immediately.
C、He will be serving many years of imprisonment in Congo.
D、He will be detained in a police station if he doesn’t admit his spying activities.
答案
A
解析
考查考生在上下文中的预测能力。新闻中有句话有提示作用,“It has ordered him to leave the country immediately”,所以英国间谍很可能就被驱逐出境。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3906334.html
相关试题推荐
Theword"ephemeral"inthefirstparagraphprobablymeans[br]Whichofthefol
Theword"ephemeral"inthefirstparagraphprobablymeans[br]Wecanlearnfro
Theword"ephemeral"inthefirstparagraphprobablymeans[br]Thebookreviewe
Theword"ephemeral"inthefirstparagraphprobablymeans[br]ThebookWorkfo
ThemanMr.Cheneyaccidentallyshotandinjuredis[br][originaltext]The
ThemanMr.Cheneyaccidentallyshotandinjuredis[originaltext]TheAmeric
【1】[br]【9】[originaltext]Welcomebackstudyabroadreturnees!Asyoumayo
【1】[br]【4】[originaltext]Welcomebackstudyabroadreturnees!Asyoumayo
【1】[br]【3】[originaltext]Welcomebackstudyabroadreturnees!Asyoumayo
【1】[br]【2】[originaltext]Welcomebackstudyabroadreturnees!Asyoumayo
随机试题
IntheUnitedStates,______arethelargestProtestantgroup.A、theBaptistsB、th
Accordingtothepassagemodemadvertisingis"authoritative"becauseoftheway
[originaltext]M:Whatabeautifulhouse!Didyoupaintit?W:No,Ihadthepai
TheIndustrialRevolution[A]TheIndustrialRevolutioni
Thirtyyearsago,anyoneblaminglonelinessforphysicalillnesswouldhave
患者女性,30岁,腹痛、低热、盗汗,因下腹部触及肿块而就诊,超声检查发现肠管壁弥
固体分散体增加药物溶解度的主要机制不正确的是A.载体使药物提高可润湿性 B.载
车道设计速度为100km/h,爬坡车道的上坡方向容许最低速度为()km/h
对路基产生“弹簧”且急于赶工的路段,可以采取()的措施。A.增大压实机具功
假膜性炎常见于A.浆膜的浆液性炎 B.浆膜的纤维素性炎 C.黏膜的纤维素性炎
最新回复
(
0
)