首页
登录
职称英语
The Reader’s Digest investigation asked Americans which was the biggest thr
The Reader’s Digest investigation asked Americans which was the biggest thr
游客
2025-01-10
49
管理
问题
The Reader’s Digest investigation asked Americans which was the biggest threat to the nation’s future--big business, big labor or big government. A whopping 67 percent replied "big government’. That is a big change over 40 years ago. A 1954 Opinion Research Corp. Poll found that only 16 percent of Americans indict ed big government, given the same three choices. In a 1965 Gallup survey, those believing big government to be the problem had risen to 35 percent; by 1985, to 50 percent. Now (1995) two of three Americans fear big government.
Opinion researchers rarely see such a vast change in public attitude. When put in historical perspective, from the time of Franklin Roosevelt’s New Deal to the present, the fallen status of government as a protector and benefactor is extraordinary. We’ve returned to the instinctive American wariness of Washington so common before the Great Depression.
In our poll, taken before the November elections, the overwhelming majority of our respondents wanted to stop or roll back the impact of government. In answer to another question posed by The Digest, 79 percent said they wanted either no more than the current level of government services and taxes, or less government and lower taxes.
"It seems to me that we in the middle class bear most of the burden," says Jo Nell Norman, 61, a nurse in Dyersburg, Tenn., who often wonders about the government ’s judgment in spending her money.
Of Americans in our sample, 62 percent believe that politicians’ ethics and honesty have fallen. And what about Congress? Is it doing a good job? Or do members "spend more time thinking about their political futures than passing good legislation?" Across generations, a thumping 89 percent thought the latter. "Congress al ways seems to be screwing up," says one young Xer.
However, Americans are satisfied with their own lives and jobs. Four of five respondents were "completely" or "somewhat" satisfied. The figures held up across all ages--including Xers, whom many pundits have claimed are pessimistic about their future.
Keith Underhill, 22, of Fridley’ Minn., finds his job as a telephone operator for a catalogue company "not challenging, not difficult" but still "satisfying because of the income.’ He sees it as a springboard to bigger things. "! hope to start my own business someday, something in finance.’
Looking deeper at jobs, we found 70 percent of Americans believe they are about where they should be, given their talents and effort. This is an issue where age always makes a difference, since older people, who are more established in their jobs, tend to be more satisfied, while younger workers are still trying to find the right niche. Sure enough, Xers scored 65 percent, about five points below average. [br] It is clear that the people’s great dislike for the government is related with ______.
选项
A、the inefficient style of work
B、often wrong judgments
C、the rising rate of taxes
D、rite Congress
答案
C
解析
文章第三段提到,在一项民意测验中,79%的人希望税率能够不再提高或再降低一些,由此可知人们对政府的不满是与税率的提高有关系的,因此[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3906202.html
相关试题推荐
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
随机试题
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Astronomershavehaddifficultyaccountingforcertainplanetsdiscoveredou
[originaltext]M:(19)Isthistheworkshoptoprepareforaninterview?Iamtryi
Anadvertisementdesignedtoconvincereadersofthegreatdurabilityofautomob
确定机动车辆保险费率时一般应考虑从车因素、从人因素和其他因素。下列因素中,属于从
某百货公司2010年度40天的商品销售额(单位:万元)如下: 请根据上述资
芒硝的功效是A.泻下通便,清肝,杀虫B.泻下通便,行水消胀C.泻下逐水,杀虫D.
家庭与事业形成期的理财优先顺序是()。A:消费支出规划、现金规划、保险规划、投资
根据《中华人民共和国教师法》规定,下列情况属于“不能取得教师资格,已经取得教师资
案例四: 一般资料:求助者,女性,46岁,中学教师。 案例介绍:求助者因为母
最新回复
(
0
)