首页
登录
职称英语
1 About the time that schools and others quite reasonably became interested in
1 About the time that schools and others quite reasonably became interested in
游客
2025-01-09
36
管理
问题
1 About the time that schools and others quite reasonably became interested in seeing to it that all children, whatever their background, were fairly treated, intelligence testing became unpopular.
2 Some thought it was unfair to minority children. Through the past few decades such testing has gone out of fashion and many communities have indeed forbidden it. However, paradoxically, just recently a group of black parents filed a lawsuit in California claiming that the state’s ban on IQ testing discriminates against their children by denying them the opportunity to take the test. (They believed, correctly, that IQ tests are a valid method of evaluating children for special education classes. ) The judge, therefore, reversed, at least partially, his original decision.
3 And so the argument goes on and on. Does it benefit or harm children from minority groups to have their intelligence tested? We have always been on the side of permitting, even facilitating, such testing. If a child of any color or group is doing poorly in school it seems to us very important to know whether it is because he or she is of low intelligence, or whether some other factor is the cause.
4 What school and family can do to improve poor performance is influenced by its cause. It is not discriminative to evaluate either a child’s physical condition or his intellectual level. Unfortunately, intellectual level seems to be a sensitive subject, and what the law allows us to do varies from time to time. The same fluctuation back and forth occurs in areas other than intelligence. Thirty years or so ago, for instance, white families were encouraged to adopt black children. It was considered discriminative not to do so. And then the style changed and this cross-racial adopting became generally unpopular, and social agencies felt that black children should go to black families only. It is hard to say what are the best procedures. But surely good will on the part of all of us is needed.
5 As to intelligence, in our opinion, the more we know about any child’s intellectual level, the better for the child in question. [br] Some black parents claimed California’s ball on IQ testing as a discrimination against their children possibly because they thought_________.
选项
A、their children have not been fairly treated
B、their children may have proved highly intelligent
C、their children were not intelligently inferior
D、their children might have proved intellectually low enough to qualify for special education
答案
D
解析
本题为细节理解题。见第3段括号内内容。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3905597.html
相关试题推荐
AftertheAmericanRevolution,_____becamethefirstcapitaloftheUnitedStat
1 Whilethemissionofpublicschoolshasexpandedbeyondeducationtoinclude
1 Whilethemissionofpublicschoolshasexpandedbeyondeducationtoinclude
1 Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedin
Allhisnovelsrevealthat,astimewenton,MarkTwainbecameincreasingly____
[originaltext]Theworld’sNo.3recordcompany,EMIbecamethefirstmajorm
[originaltext]Theworld’sNo.3recordcompany,EMIbecamethefirstmajorm
AtypicalfeatureoftheEnglishVictorianliteratureisthatwritersbecamesoc
1Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterest
1Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterest
随机试题
PeoplemayhavedifferentopinionsaboutKaren,butIadmireher.______,sheis
WritingBasedonKnowledgeandExperienceDirections:Forthistask,
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[br][originaltext](11)Ifpeopl
EndYourBackPainLikeanexpensive
[originaltext]Manypeopleallovertheworldenjoyanalcoholicdrinkdurin
"Agoodnewspaperisanationtalkingtoitself,"musedArthurMillerin196
阅读材料,回答下列问题。 《与朱元思书》原文 风烟俱净
(2018年真题)含有毒蛋白,对胃肠黏膜有刺激和腐蚀作用的中药是( )A.巴豆
下列属于生物可降解性的合成高分子囊材是A.明胶 B.乙基纤维素 C.甲基纤维
患者,25岁。口腔卫生情况不佳,左下第一恒磨牙有牙周一牙髓联合病变,疼痛剧烈,但
最新回复
(
0
)