首页
登录
职称英语
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the mo
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the mo
游客
2025-01-01
35
管理
问题
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the most deceptive of the boroughs to outsiders who generally limit themsevles to quick looks at the Theater District around Times Square (moving gingerly past the seediness of 42nd Street west of Broadway), the shopping promenade of Fifth Avenue, the munificence of the temples of finance on and near Wall Street, the eccentricities of bohemian life in the East Village and Soho, the exotica of Chinatown, or the special flavours of Little Italy and Harlem. At first glance, Manhattan is only the city of skyscrapers, glaring lights, and frenzied pace, an island of the strange, the neurotic, and the avantgarde. Crammed into its 23 square miles (57 square kilometres) are more than 1,400,000 residents. Its waterfront, formed by the Harlem, East, and Hudson rivers, is 43 miles (69 Kilometres ) in length, but only scattered groups of slum children swim in the pollution; and the few fisherment find only scanty catches.
To the residents of the island, each section is a hometown. Those who live in the West 70s, 80s, and 90s -- the Upper West Side, though streets run above 200 at the northern tip -- know their neighbourhoods as a cosmopolitan mixture of languages, occupations, and income levels. Someone says is the origin of much of the chaos of the party. On the Upper East Side, east of Central Park, is a different mixture, generally more affluent.
The Chelsea area of the West 20s, with its tenements, renovated brownstones, and huge cooperatives built by labour unions, has a more sedate pace than the East Village and Soho (derived from "south of Houston Street"), comprising much of the old Lower East Side and containing the city’s major concentration of stuggling writers and artists. Greenwich Village, the old centre of bohemian life, has become a favourite dwelling place for affluent professionals and successful authors and artists. Harlem means more than just tenements, housing projects, and black politics. It means a vibrant street life ranging from sports to stoop seminars, and it is spiced with luxury apartment houses with doormen, inhabited almost entirely by blacks. Yorkville, in the East 80s, retains pockets of Czech, Hungarian, and German cultures in a clash of old tenements and towering luxury apartment houses. The neighbourhood taverns of the Irish proliferate through Inwood at the northernmost part of the island, where the borough of Manhattan spills over the harlem River to encompass an enclave of a few square blocks within mainland Bronx. In Inwood lie manhattan’s few remaining forested acres, and on open recreation areas the Irish keep alive their national sports of hurling and Gaelic football -- much as courts are maintained for bocciball games in Little Italy many miles to the south, On Morningside Heights around Columbia University, the civilities of the academic world overlook the bleak stretches of harlem below and to the east and north.
Even fantastic Lower Manhattan, from the Battery, with its ferry slips at the island’s tip, to City Halls, has begun taking on the atmosphere of a neighbourhood. Apartment houses have gone up in the vicinity of City Hall, and the overwhelming skyscraper jungle around Wall Street, which is home to hundreds of financial and insurance institutions and some of the nation’s largest banks, exerts international power. [br] According to this passage, Manhattan is ______.
选项
A、the origin of much of the chaos of the Democratic Party
B、nothing but a mixture of languages, occupations, and income levels
C、short of affluent professionals
D、proud of the overwhelming skyscraper jungle around Wall Street
答案
D
解析
该题问:据文章所介绍,曼哈顿是个怎样的地方?由第二段第二句中的Those who live in the West 70s, 80s, and 90s——the Upper West Side,... as a cosmopolitan mixture of languages, occupations, and income levels可知,人们把曼哈顿的the Upper West Side看作 a cosmopolitan mixture of languages, occupations, and income levels,并没有说:曼哈顿只是一个mixture of languages, occupations, and income levels。所以,选项B不正确。第二段第四行someone says it is the origin of much of the chaos of the Democratic Party的意思是:“有人说,’the Upper West Side’是’the origin of much of the chaos of the Democratic Party’”,并没有说“本文认为曼哈顿是‘the origin of much of the chaos of the Democratic Party”’。所以,选项A不正确。由第三段第四行的Greenwich Village,... has become a favourite dwelling place for affluent professionals可知,曼哈顿的格林威治村成了富有的专业人员青睐的居住区。所以,选项c(曼哈顿缺少富有的专业人员)不正确。由全文最后一句中的the overwhelming skyscraper jungle around Wall Street, which is home to hundreds of financial and insurance institutions and some of the nation’s largest banks, exerts international power(华尔街一带的摩天大厦高耸人云,其中坐落着数以百计的金融和保险机构,还有几家全国最大的银行。这些金融机构从事的业务遍及全球)可知,华尔街一带的摩天大厦群是曼哈顿引以自豪的地区。所以,选项D应为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3894538.html
相关试题推荐
Themagnetfortourists,thesymbolofthecity,Manhattanisprobablythemo
Howmuchsleepdoweneed?Itisprobablytruetosaythatuptothirtyyears
Howmuchsleepdoweneed?Itisprobablytruetosaythatuptothirtyyears
Howmuchsleepdoweneed?Itisprobablytruetosaythatuptothirtyyears
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
随机试题
Whenwillthedinnerpartystart?[originaltext]M:Thedinnerpartybeginsat7:
[originaltext]W:Whatarethemajorchallengesthatyouhavefacedinyourcare
在图层调板上背景层是不能上下移动的,只能是最下面一层。
A.气虚证 B.血热证 C.血虚证 D.血瘀证 E.肾虚证患者经行量多,
以太网帧格式如下图所示,其中"填充"字段的作用是 () 。 A.可用于表示
患者,女,10岁,替。磨牙近中关系。前牙反4mm,下颌前突。下颌体稍长,下颌位置
GB/T19000-2008中质量管理八项原则之一的“管理的系统方法”强调将相互
处理头部创伤时必须遵循的外科原则A.头皮下出血点必须一一结扎 B.尽量切除可能
关于甲状腺结节的叙述,正确的是 A.绝大多数温结节都是髙功能腺瘤B.几乎所有
关于委托加工应税消费品计税依据的说法,正确的有()。A.委托加工应税消费品的
最新回复
(
0
)