首页
登录
职称英语
She stood before us looking very composed as she gave us good morning. Sabri
She stood before us looking very composed as she gave us good morning. Sabri
游客
2025-01-01
56
管理
问题
She stood before us looking very composed as she gave us good morning. Sabri cleared his throat, and picking up the great key very delicately between finger and thumb -- as if it were of the utmost fragility -- put it down again on the edge of the desk nearest her with the air of a conjurer making his opening dispositions. "We are speaking about your house," he said softly, in a voice ever so faintly curdled with menace. "Do you know that all the wood is..." he suddenly shouted the last word with such force that I nearly fell off my chair, "rotten!" And picking up the key he banged it down to emphasise the point.
The woman threw up her head with contempt and taking up the key also banged it down in her turn exclaiming: "It is not."
"It is." Sabri banged the key.
"It is not." She banged it back.
"It is." A bang.
"It is not." A counter-bang.
All this was certainly not on a very intellectual level, and made me rather ill at ease. I also feared that the key itself would be banged out of shape so that finally none of us would be able to get into the house. But these were the opening chords, so to speak, the preliminary statement of theme.
The woman now took the key and held it up as if she were swearing by it. "The house is a good house," she cried. Then she put it back on the desk. Sabri took it up thoughtfully, blew into the end of it as if it were a sixshooter, aimed it and peered along it as if along a barrel. Then he put it down and fell into an abstraciton. "And suppose we wanted the house." he said, "which we don’t, what would you ask for it?"
"Eight hundred pounds."
Sabri gave a long and stagy laugh, wiping away imaginary tears and repeating "Eight hundred pounds" as if it were the best joke in the world. He laughed at me and I laughed at him, a dreadful false laugh. He slapped his knee. I rolled about in my chair as if on the verge of acute gastritis. We laughed until we were exhausted. Then we grew serious again. Sabri was still as fresh as a daisy. I could see that. He had put himself into the patient contemplative state of mind of a chess player.
"Take the key and go," he snapped suddenly, and handing it to her, swirled round in his swivel chair to present her with his back; then as suddenly he completed the circuit and swivelled round again. "What!" he said with surprise. "You haven’t gone." In truth there had hardly been time for the woman to go. But she was somewhat slow-witted, though obstinate as a mule: that was clear. "Right," she now said in a ringing tone, and picking up the key put it into her bosom and turned about. She walked off stage in a somewhat lingering fashion. "Take no notice, "whispered Sabri and busied himself with his papers.
The woman stopped irresolutely outside the shop, and was here joined by her husband who began to talk to her in a low cringing voice, pleading with her. He took her by the sleeve and led her unwillingly back into the shop where we sat pointedly reading letters. "Ah! It’s you," said Sabri with well-simulated surprise. "She wishes to discuss some more," explained the cobbler in a weak conciliatory voice, Sabri sighed.
"What is there to speak of? She takes me for a fool." Then he suddenly turned to her and bellowed. "Two hundred pounds and not a piastre more."
It was her turn to have a paroxysm of false laughter, but this was rather spoiled by her husband who started plucking at her sleeve as if he were persuading her to be sensible. Sabri was not slow to notice this. "You tell her," he said to the man. "You are a man and these things are clear to you. She is only a woman and does not see the truth. Tell her what it is worth!" [br] The writer felt "ill at ease" because ______.
选项
A、the proceedings seemed inappropriate to the occasion
B、he was afraid that the contestants would become violent
C、he felt that no progress was likely to be made
D、he was not accustomed to such stupidity
答案
A
解析
该题问:作者感到不自在,这是因为什么? A项意为“程序好像对这个场合来说不是那么合适”,文中的第一、二段的描述证明A项是正确的。B项意为“他担心竞争者会变得凶暴”,这不是作者的主旨。C项“他感到不会有什么进展了”,文中并没有提及和暗示。D项意为“他对这样的愚蠢觉得不习惯”,文中亦无暗示。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3894312.html
相关试题推荐
[originaltext]AndPresidentBushsaystheUnitedStatesislookingintorepo
Shestoodbeforeuslookingverycomposedasshegaveusgoodmorning.Sabri
IamstandingunderHammersmithBridgelookingatsomethingIhaveknownall
IamstandingunderHammersmithBridgelookingatsomethingIhaveknownall
IamstandingunderHammersmithBridgelookingatsomethingIhaveknownall
Thelevelofsyntacticrepresentationthatexistsbeforemovementtakesplaceis
WhenIappearedbeforeyouonapreviousoccasion,IhadseennothingofAmeri
WhenIappearedbeforeyouonapreviousoccasion,IhadseennothingofAmeri
WhenIappearedbeforeyouonapreviousoccasion,IhadseennothingofAmeri
HowtoPlanYourFutureCareerForafewmonthsbeforegraduat
随机试题
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweveryth
WorkingtoImprovetheConditionsofEvergladesNationalParkA)Whenma
Languagelearningbeginswithlistening.Individualchildrenvarygreatlyin
《建筑内部装修设计防火规范》规定,施涂于A级基材上的无机装饰涂料,可做为A级装修
大多数高新技术领域的中小企业,无法提供有效的担保和抵押,在创业初期或市场扩张期往
患者,女性,35岁,已婚。患崩漏1年余,经血非时而至,经量甚多、色淡、质稀,面色
尺寸为20寸液晶电视的市场占有率约是尺寸为16—17寸的液晶电视市场占有率的
阅读下面材料,回答问题。 “哇......”随着哭声,我连忙过去,只见苗苗
房屋租赁作为一种特定的商品交易的经济活动形式,它具有的特征包括()A:房屋租赁不
根据个人所得税法律制度的规定,下列情形中,纳税人应当依法办理纳税申报的有()。A
最新回复
(
0
)