首页
登录
职称英语
[originaltext] Israeli Justice Ministry has confirmed that the Prime Minister
[originaltext] Israeli Justice Ministry has confirmed that the Prime Minister
游客
2024-12-31
35
管理
问题
Israeli Justice Ministry has confirmed that the Prime Minister Ehud Olmert is under criminal investigation on suspicion of taking hundreds of thousands of dollars in bribes from a Jewish American business- man. The ministry has lifted an order preventing media reporting of the allegations. At a news conference Mr. Olmert denied breaking the law. Paul Wood reports from Jerusalem.
In a brief televised statement, Ehud OImert declared: "I never took bribes; I never took a penny for myself." The Israeli Prime Minister said he would not resign unless he was formally charged. Mr. Olmert is alleged to have received hundreds of thousands of dollars from a Jewish-American financier Morris Talansky. The Israeli Prime Minister is facing several investigations into alleged corruption but for the first time foreign observers are raising the possibility that peace efforts with the Palestinians could be deflected by the allegation swirling around the Israeli head of government.
选项
A、Mr. Olmert was confirmed of having taken bribes from a Jewish American businessman.
B、Mr. Olmert was suspected of taking bribes and the inquiries might affect the peace process.
C、Mr. Olmert, the head of government, deflected the peace efforts With the Palestinians.
D、Mr. Olmert would resign because he took hundreds of thousands of dollars in bribes.
答案
B
解析
新闻开始提到以色列司法部已经证实总理奥尔默特因涉嫌收受一美籍犹太商人数十万美元贿赂而正接受司法调查。新闻结尾又提到以色列总理将面临一系列调查,但是外国观察员首次表示对以色列政府首脑的调查将很有可能影响巴以的和谈进程。由此可见B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3892625.html
相关试题推荐
[originaltext]LuxembourggoestothepollsonSundayinthelastreferendumo
[originaltext]AnofficialfromthePhilippines’Presidentialpalacesaysthe
[originaltext]AfirebrokeoutinaBuenosAiresnightclub,whichpackedwith
[originaltext]Uptoyesterday,ChinahadraisedanestimatedUS$65.3million
[originaltext]AstronautSteveRobinsonisgoingwherenoonehasevergonein
[originaltext]AstronautSteveRobinsonisgoingwherenoonehasevergonein
[originaltext]Twopeoplewerekilledovernightintwoapparentlyunrelatedsh
[originaltext]Americanresearchershavereportedprogressinlearninghowthe
[originaltext](I--Interviewer;M--Michael)I:Withallyourexperienceof
[originaltext](I--Interviewer;M--Michael)I:Withallyourexperienceof
随机试题
hospital[br]watchB选项[B]Itcantellusthetime.能够告诉我们时间的是钟表,这里能对应的含义是手表watch。
Smokeparticlesandotherairpollutantsareoftentrappedintheatmosphere,th
Itmakesnodifferencetome_______Mr.Smithwillcomeornot.A、whenB、howC、t
[originaltext]AnorganizationbasedintheUnitedStateshonorspeoplewho,in
[originaltext]Fromthebeginningofhumanhistory,(21)peoplehaveusedoil
设计电子商务网站第一步要完成的工作是( )。A.建立网站原型 B.设计网站内
王萧萧是某小学五年级的学生,此学生调皮捣蛋,学习差,经常用恶作剧捉弄班上的女同学
Headvancedanoveltheoryduringthese
供应和调配毒性药品时,不正确的是A:医疗单位供应和调配毒性药品,凭医生签名的正式
A.13% B.15% C.20% D.30%三级综合医院药学部药学人员中
最新回复
(
0
)