首页
登录
职称英语
Dirty Britain Before the grass has thickened on the roadside verges and leav
Dirty Britain Before the grass has thickened on the roadside verges and leav
游客
2024-12-30
40
管理
问题
Dirty Britain
Before the grass has thickened on the roadside verges and leaves have started growing on the trees is a perfect time to look around and see just how dirty Britain has become. The pavements are stained with chewing gum that has been spat out and the gutters are full of discarded fast food cartons. Years ago I remember travelling abroad and being saddened by the plastic bags, discarded bottles and soiled nappies at the edge of every road. Nowadays, Britain seems to look at least as had. What has gone wrong?
The problem is that the rubbish created by our increasingly mobile lives lasts a lot longer than before. If it is not cleared up and properly thrown away, it stays in the undergrowth for years; a semi-permanent reminder of what a tarry little country we have now.
Firstly, it is estimated that 10 billion plastic bags have been given to shoppers. These will take anything from 100 to 1,000 years to rot. However, it is not as if there is no solution to this. A few years ago, the Irish government introduced a tax on non-recyclable carrier bags and in three months reduced their use by 99%. When he was a minister, Michael Meacher attempted to introduce a similar arrangement in Britain. The plastics industry protested, of course. However, they need not have bothered; the idea was killed before it could draw breath, leaving supermarkets free to give away plastic bags.
What is clearly necessary right now is some sort of combined initiative, both individual and collective, before it is too late. The alternative is to continue sliding downhill until we have a country that looks like a vast municipal rubbish tip. We may well be at the tipping point. Yet we know that people respond to their environ-meet. If things around them are clean and tidy, people behave cleanly and tidily. If they are surrounded by squalor, they behave squalidly. Now, much of Britain looks pretty squalid. What wilt it look like in five years? [br] The writer says that it is a good time to see Britain before the trees have leaves because ______.
选项
A、Britain looks perfect
B、you can see Britain at its dirtiest
C、you can see how dirty Britain is now
D、the grass has thickened on the verges
答案
C
解析
本题为细节题。文章第一段开篇就提到在路边尚未枝繁叶茂之时是看清楚英国的环境到底有多脏的最佳时机,故选C。选项A、B、D均是干扰项,考生需仔细甄别。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3891494.html
相关试题推荐
AftertheGloriousRevolution______wasestablishedinBritain,A、Feudalismand
Longbefore"crossover"and"eclectic"becamepartofthejournalisticvernacu
______isBritain’sestablishedChurch.A、RomanCatholicChurchB、ProtestantChur
Beforeconsideringthisquestionitisinterestingtoreviewbrieflytheevolu
Beforeconsideringthisquestionitisinterestingtoreviewbrieflytheevolu
Beforeconsideringthisquestionitisinterestingtoreviewbrieflytheevolu
Beforeconsideringthisquestionitisinterestingtoreviewbrieflytheevolu
Beforeconsideringthisquestionitisinterestingtoreviewbrieflytheevolu
______,thegreatRomangeneral,invadedBritainforthefirsttimein55BCA、Cl
DirtyBritainBeforethegrasshasthickenedontheroadsidevergesandleav
随机试题
Inthefigurebelow,linenisparalleltolinem,andlinepisparalleltolin
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegen
TricksoftheTrade[A]Aschildren,wearetaughtthat
ReadingtheWorldin196BooksA)WriterAnnMorgansetherse
[originaltext]TodayisarathersaddayforoneoftheLondon’soldestfrie
马歇尔试验方法是目前应用最为广泛的沥青混合料沥青用量范围确定方法。()
化学与我们的日常生活紧密相关.下列说法错误的是()
如果按照2013年的同比增量计算,城镇私营单位就业人员年平均工资在哪一年超过
维持担保比例超过300%时,客户可以提取保证金可用余额中的现金或充抵保证金的有价
在员工招聘中最常见、争议最多的方法是( )。A.心理测验 B.知识考试 C
最新回复
(
0
)