首页
登录
职称英语
[originaltext] NASA is examining photos of Space Shuttle Endeavour after disco
[originaltext] NASA is examining photos of Space Shuttle Endeavour after disco
游客
2024-12-30
43
管理
问题
NASA is examining photos of Space Shuttle Endeavour after discovering what appears to be damage to a critical heat protection tile. Ice is believed to have broken off the external fuel tank during lift-off and struck the shuttle.
NASA wants to study the problem before choosing a course of action. Photos taken of Endeavour’s belly by the crew of the International Space Station shows a three-inch-by-three-inch gouge in at least one black heat tile under the shuttle’s right-hand wing near one of the main landing gear doors. NASA’s John Shannon says if the damage is life-threatening and too extensive to repair, a rescue shuttle could be sent to save the astronauts.
NASA runs such analysis every single flight. Up to now, Space Shuttle Endeavour has at least 68 days of consumables to support ten crew members and NASA can get a shuttle ready by October 5th.
Repair options include a heat resistant paint, a protective plate that could be screwed into the gouge place or a thick compound that can be squirted.
选项
A、a heat protection tile
B、a mechanical hand
C、a measuring instrument
D、a thick compound
答案
D
解析
本题考查细节,新闻最后提到奋进号的维修选项包括隔热漆,可塞入凿沟的保护层或一种可喷出的粘稠填充剂。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3891254.html
相关试题推荐
[originaltext]AbombhasexplodedataShiiteMosqueinKarachi,Pakistan,k
[originaltext]SecretaryofStateColinPowellsaysarecentreportshowinga
[originaltext]AtopUnitedNationsofficialhaswarnedthateffortstoreduc
[originaltext]AtopUnitedNationsofficialhaswarnedthateffortstoreduc
[originaltext]AndPresidentBushsaystheUnitedStatesislookingintorepo
[originaltext]AndPresidentBushsaystheUnitedStatesislookingintorepo
[originaltext]PresidentBushgavethenationseveralcluesSaturdayaboutth
[originaltext]Newevidencesuggestsfoursuicidebombers,includingatleast
[originaltext]Newevidencesuggestsfoursuicidebombers,includingatleast
[originaltext]Woman:What’sthefirstthingyou’regoingtodo,Peter,whenyou
随机试题
WhydoestileFoundationconcentrateitssupportonbasicratherthanapplie
TheTajMahalistoopenonmoonlitevenings20yearsaftersecurityfearse
下列药物中,能促进小肠对维生素D吸收的药物是()A:矿物油 B:雌激素 C
为取得优异成绩,运动员的适宜赛前心理状态是()A.过分激动状态 B.战斗准
B解题指导:图形突向按照逆时针方向依次旋转90°,故答案为B。
某大学基金会的投资目标是资产的长期保值增值。该基金会将20%的资产配置于国内股票
交流滤波器(并联电容器)退出运行后再次投入运行前,应满足电容器放电时间要求。
内卷化效应,指的是个体长期从事一项相同的工作,并且保持在一定的层面,只是进行自我
心理发展的不平衡性是指()。 (A)个体心理经常出现波动 (B)个体一生的
8岁女孩,8天前突发左膝关节剧痛、不能活动,畏寒、发热。体检:T39.2℃,
最新回复
(
0
)