首页
登录
职称英语
The United Nations General Assembly will set up a new agency to [br] [originalt
The United Nations General Assembly will set up a new agency to [br] [originalt
游客
2024-12-25
62
管理
问题
The United Nations General Assembly will set up a new agency to [br]
[9] The United Nations General Assembly has voted to set up a new agency to promote equality for women. It will be known officially as The UN Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women, and [10] it will start work at the beginning of next year, unifying the work of four existing UN bodies. Diplomats said [10] the decision was the culmination of four years of tough bargaining over the different views on gender equality held by western and some developing countries.
选项
A、The new agency will start work at the beginning of next year.
B、Four existing UN bodies will be unified.
C、There are strong disputes over this decision.
D、The new agency will mainly aim at western and some developing countries.
答案
D
解析
信息辨认题。新闻中提到,这个新机构将于明年年初开始工作,统一现行的四个联合国机构,因此[A]、[B]均正确。新闻最后一句话提到,该决定是西方和一些发展中国家针对男女平等问题进行四年激烈讨论的结果,由此可以推断出[C]正确,[D]属于无中生有,为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3883646.html
相关试题推荐
1.______isgenerallyregardedasthebeginningofmodernworldhistory.A、TheGl
______isgenerallyregardedasthegreatestEnglishpoetofthe18thcentury,be
It’sgenerallyknownthat"thefirstbook"inAmericanliteratureis______byJ
ThewhitepopulationofthenewUnitedStatesdidnotstretchfarbeyondthe
ThewhitepopulationofthenewUnitedStatesdidnotstretchfarbeyondthe
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[br][originaltext]Oppositionp
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
TheUnitedNationsGeneralAssemblywillsetupanewagencyto[br][originalt
The1920’sintheUnitedStateshasbeendescribedasaperiodofA、culturereviv
随机试题
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,goodmorning,I’ve
大厅里悄无一人,只听见钟在滴答滴答地走着。Noonewasinthehall,onlythetickingofclockcouldbe
JeanWagner’smostenduringcontributiontothestudyofAfro-Americanpoetryis
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
干粉灭火剂按( )分为普通干粉灭火剂、多用途干粉灭火剂、D类干粉。A.功能 B
患者,男性,40岁。1周前行左侧臀部青霉素肌内注射,2天前注射部位出现进行性加重
以下( )是游客的一般心理特征。A.求安全、求顺利心理 B.求好、求全心理
某教师在讲授《感受法律的尊严》一课时,在课堂上利用天平砝码实验,让学生通过具体操
依据《生产安全事故报告和调查处理条例》,事故造成的伤亡人数发生变化的,应当及时补
最新回复
(
0
)