首页
登录
职称英语
In the summer of 1896,Mr. William Holt,a wealthy manufacturer of Chicago,was
In the summer of 1896,Mr. William Holt,a wealthy manufacturer of Chicago,was
游客
2024-12-16
54
管理
问题
In the summer of 1896,Mr. William Holt,a wealthy manufacturer of Chicago,was living temporarily in a little town of central New York, the name of which the writer’s memory has not retained. Mr. Holt had had "trouble with his wife," from whom he had parted a year before. Whether the trouble was anything more serious than "incompatibility of temper," he is prpbably the only living person that knows: he is not addicted to the vice of confidences.
One evening he had left the house of a brother whom he was visiting, for a stroll in the country. It may be assumed -whatever the value of the assumption in connection with what is said to have occurred that his mind was occupied with reflections on his domestic infelicities and the distressing changes that they had wrought in his life.
Whatever may have been his thoughts, they so possessed him that he observed neither the lapse of time nor whither his feet were carrying him; he knew only that he had passed far beyond the town limits and was traversing a lonely region by a road that bore no resemblance to the one by which he had left the village. In brief,he was "lost. "
Realizing his mischance, he smiled; central New York is not a region of perils, nor does one long remain lost in it. He turned about and went back the way that he had come. Before he had gone far he observed that the landscape was growing more distinct- was brightening. Everything was suffused with a soft,red glow in which he saw his shadow projected in the road before him. "The moon is rising," he said to himself. Then he remembered that it was about the time of the new moon,and if that tricksy orb was in one of its stages of visibility it had set long before. He stopped and faced about,seeking the source of the rapidly broadening light. As he did so, his shadow turned and lay along the road in front of him as before. The light still came from behind him. That was surprising; he could not understand. Again he turned,and again, facing successively to every point of the horizon. Always the shadow was before always the light behind, "a still and awful red. "
Holt was astonished—"dumfounded"is the word that he used in telling it yet seems to have retained a certain intelligent curiosity. To test the intensity of the light whose nature and cause he could not determine,he took out his watch to see if he could make out the figures on the dial. They were plainly visible,and the hands indicated the hour of eleven o’clock and twenty-five minutes. At that moment the mysterious illumination suddenly flared to an intense,an almost blinding splendor,flushing the entire sky, extinguishing the stars and throwing the monstrous shadow of himself athwart the landscape. In that unearthly illumination he saw near him,but apparently in the air at a considerable elevation, the figure of his wife,clad in her night-clothing and holding to her breast the figure of his child. Her eyes were fixed upon his wife with an expression which he afterward professed himself unable to name or describe, further than that it was "not of this life. "
The flare was momentary,followed by black darkness,in which,however,the apparition still showed white and motionless; then by insensible degrees it faded and vanished, like a bright image on the retina after the closing of the eyes. A peculiarity of the apparition, hardly noted at the time, but afterward recalled, was that it showed only the upper half of the woman’s figure:nothing was seen below the waist.
The sudden darkness was comparative, not absolute, for gradually all objects of his environment became again visible.
In the dawn of the morning Holt found himself entering the village at a point opposite to that at which he had left it. He soon arrived at the house of his brother, who hardly knew him. He was wild-eyed, haggard,and gray as a rat. Almost incoherently,he related his night’s experience.
"Go to bed,my poor fellow," said his brother, "and wait. We shall hear more of this. "
An hour later came the predestined telegram. Holt’s dwelling in one of the suburbs of Chicago had been destroyed by fire. Her escape cut off by the flames, his wife had appeared at an upper window, her child in her arms. There she had stood,motionless,apparently dazed. Just as the firemen had arrived with a ladder, the floor had given way,and she was seen no more.
The moment of this culminating horror was eleven o’clock and twenty-five minutes.standard time. [br] Mr. Holt turned about and went back the way he had come because
选项
A、he was afraid of being robbed.
B、he was aware that he had lost his way.
C、it was too late for him to stroll on a road.
D、he didn’t like the landscape along the road.
答案
B
解析
细节题。由题干定位至第四段。该段第一句表明,从“意识到自己的不幸”以及“没有人愿意迷路”可以判断出,这是他转身向来时的方向走回去的原因,故[B]符合文意。首句中的“central New York is not a region of perils”表明该地区很安全,[A]无依据;虽然该段后面提到“The moon is rising”,但不是作者提到Mr.Holt回去的原因,排除[C]。第三句并没有暗示作者不喜欢之前道路两旁的景色,排除[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3877177.html
相关试题推荐
WilliamWordsworth,aromanticpoet,advocatedallofthefollowingEXCEPT_____
______wasthespokesmanoftheLostGeneration.A、WilliamBurroughsB、AllenGinsb
Inthesummerof1896,Mr.WilliamHolt,awealthymanufacturerofChicago,was
Inthesummerof1896,Mr.WilliamHolt,awealthymanufacturerofChicago,was
Inthesummerof1896,Mr.WilliamHolt,awealthymanufacturerofChicago,was
WhenCarolineMeeberboardedtheafternoontrainforChicago,hertotaloutf
WhenCarolineMeeberboardedtheafternoontrainforChicago,hertotaloutf
______wascalledthefatherofEnglishpoetry.A、GeofferyChaucerB、WilliamShak
TheGiftoftheMagiwaswrittenbyA、TheodoreDreiser.B、O’Henry.C、WilliamFau
WilliamWordsworth,aromanticpoet,advocatedallofthefollowingEXCEPT_____
随机试题
AAccommodation住宿Oneisneveratalossforaplace
【S1】[br]【S5】将taken改为taking。本题属于过去分词与现在分词误用的问题。jetaircrafttakingoffandland
Skipthatthirdhelpingofroastbeef,savetheplanetanddoyourheartaf
Friendshipisabovereason,for,thoughyoufindvirtuesinafriend,hewas
患者,女性,20岁。结喉两侧弥漫性肿大,边界不清,皮色如常,无疼痛,诊为气瘿。治
患者女性,70岁,左颊黏膜溃疡1个月。无明显诱因左侧颊黏膜出现溃疡,疼痛不明显,
下列诗句背景与科举制实行无关的是:A.慈恩寺下提名处,十七人中最少年 B.太宗
柯克帕特里克四级评估模式的二级评估是( )。A.反应评估 B.学习评估 C
某花店的进货价只有低于正常价格时,才能以低于市场的价格卖花而获利;除非该花店的销
大豆期术库存减少,则大豆价格不一定会上涨。()
最新回复
(
0
)