首页
登录
职称英语
How many people were on board when the tour bus crashed? [originaltext] US fo
How many people were on board when the tour bus crashed? [originaltext] US fo
游客
2024-12-16
58
管理
问题
How many people were on board when the tour bus crashed?
US folk star Emilio Navaira may not survive the brain injuries he suffered when his tour bus crashed in Texas this weekend. Navaira’s agent has said the Tejano singer, 45 years old, was driving the bus, which crashed into barriers with six others on board. One remains in hospital.
The bus crashed in Bellaire, west of Houston, when Navaira and his band were travelling back to their homes in San Antonio after playing at a nightclub in southeast Houston. A Bellaire police spokesman said their initial inquiries showed that Navaira was not licensed to drive the bus. They are also trying to find out whether Navaira had been drinking before the accident, which took place at about 5:00am local time on Sunday. Five of Navaira’s six passengers were band members. His agent Joe Casias said bass player Rick Vega was still in hospital suffering from abdominal injuries. The remaining passengers had all now left hospital after being treated for cuts and bruises.
选项
A、Five.
B、Six.
C、Seven.
D、Forty-five.
答案
C
解析
新闻开头提到,Navaira的经纪人说,Navira驾车发生车祸时车上还有另外6人;后面又提到,Navaira车上的6名乘客中有5名是乐队成员。可见,把司机和乘客都算在内,事故发生时车上共有7人。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3876723.html
相关试题推荐
ThefollowingpeoplemetMexicanPresidentEXCEPT[originaltext]MexicanPres
CEBSreportedthat[br][originaltext]Sevenofthe91Europeanbanksthatu
Accordingtothenews,peopleinmostMuslimcountries[originaltext]Arecent
Whatcanweknowabout:theguest,Prof.Oxford?[br][originaltext]M:Rebecca
Whatcanweknowabout:theguest,Prof.Oxford?[br][originaltext]M:Rebecca
Thisfishingvillageof1,480peopleisableakandlonelyplace.Setonthe
Thisfishingvillageof1,480peopleisableakandlonelyplace.Setonthe
Thisfishingvillageof1,480peopleisableakandlonelyplace.Setonthe
Howmanypeoplewereonboardwhenthetourbuscrashed?[br][originaltext]
Howmanypeoplewereonboardwhenthetourbuscrashed?[originaltext]USfo
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)