首页
登录
职称英语
How much will Ford provide as pension funds to the employees of Jaguar and Land
How much will Ford provide as pension funds to the employees of Jaguar and Land
游客
2024-12-16
55
管理
问题
How much will Ford provide as pension funds to the employees of Jaguar and Land Rover?
Car giant Ford is to sell its luxury UK-based car marques Jaguar and Land Rover to Indian company Tata. Tata, India’s biggest vehicle maker, is likely to pay about $2bn in the deal, although analysts will be keen to see the exact price and terms. Our business editor adds that, to reassure the workforce, Ford will inject $600m into Jaguar and Land Rover pension funds. In January, Tata launched the world’s cheapest car, the Nano, priced at $2,500. By contrast, the starting price for Jaguar’s latest sports car, the XF is more than $64,000. Ford has never given any details about Jaguar’s financial performance. But it is thought that Ford has invested about $10bn in Jaguar since buying it in 1989, for $2.5bn. Despite that investment, analysts say that Jaguar, which has plants at Castle Bromwich, West Midlands and Halewood, Merseyside, has never made a profit for Ford. However, Land Rover, which is based in Solihull, West Midlands, has been profitable under Ford’s ownership.
选项
A、$600m.
B、$10bn.
C、$2.5bn.
D、2500
答案
A
解析
新闻中提到Tata将投入$600m作为Jaguar和Land Rover的员工退休基金,因此A为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3876556.html
相关试题推荐
HowmuchwillFordprovideaspensionfundstotheemployeesofJaguarandLand
Whatcanjobsandworkprovideaccordingtothespeaker?[br][originaltext]F:
Whatcanjobsandworkprovideaccordingtothespeaker?[br][originaltext]F:
Job-hoppinghasbeenafashionamongemployeesandsomepeoplechangejobsf
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
TheInternetprovidesanamazingforumforthefreeexchangeofideas.Give
Wildlifeconservationistssaythecoverthatfoliageprovidesforanimalsisequ
随机试题
Residents______wishtosignupfortheNeighborhoodWatchgroupshouldcontact
说明:请你根据提示用英语写一篇短文,介绍第十五届全国书市开幕当天的情况,并谈谈举办书市的意义。日期:2014年5月18日地点:天津人:6万余
EXONERATE:A、disparageB、conquerC、arbitrateD、incriminateE、debilitateD
[originaltext]W:Hello.15thDistrictOfficerMaryspeaking.M:Help.Yeah,uh,
需采用混合支持式可摘局部义齿修复的是A. B. C. D. E.
A.内镜电凝 B.根治性胃大部切除术 C.介入治疗 D.奥美拉唑 E.T
进行合同分析的原因是( )。A.合同条文繁杂,内涵意义深刻,法律语言不容易
在下列句子横线处填入的词语。最为适当的一项是()。(1)这家医药公司____
县级以上人民政府应当根据需要设立流浪乞讨人员救助站,救助站应当根据受助人员的需要
某套住宅因其户型不好所造成的价值降低,属于()。A.物质折旧 B.功能折旧
最新回复
(
0
)