首页
登录
职称英语
American critics’ attitude toward President Obama’s remarks about American jobs
American critics’ attitude toward President Obama’s remarks about American jobs
游客
2024-12-01
65
管理
问题
American critics’ attitude toward President Obama’s remarks about American jobs is
President Obama is on the road. He is taking a ten-day trip throughout Asia. He is visiting India, Indonesia, South Korea, and Japan. He arrived in the Indian capital on Sunday, and one of the first things he pushed for was increasing trade between India and the United States.
"I’m here because the partnership between India and the United States, I believe, has limitless potential to improve the lives of both Americans and Indians, just as it has the potential to be an anchor of security and prosperity and progress, for Asia and for the world."
But American critics are concerned about American jobs when it comes to India. The president says that a healthy relationship between the two countries will create American jobs. But critics say it’s actually the opposite, when U.S. businesses outsource jobs to the Southeast Asian country.
选项
A、favourable.
B、disapproval.
C、indifferent.
D、angry.
答案
B
解析
观点态度题。奥巴马称良好的美印关系会给美国创造很多就业机会,而美国评论家认为事实是相反的,可见美国评论家们对总统的言论呈对立的态度。所以B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3869177.html
相关试题推荐
PresidentBarackObamahascalledonIndiaandPakistantorestart【N1】______
The1920sbroughtthefollowingtoAmericansEXCEPT[br][originaltext]M:Then
The1920sbroughtthefollowingtoAmericansEXCEPT[br][originaltext]M:Then
HillaryClinton’sultimateaimisto[br][originaltext]TheAmericanSecret
HillaryClinton’sultimateaimisto[originaltext]TheAmericanSecretaryof
TheTribalLawandOrderActisto[originaltext]W:NovemberisNativeAmerican
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext]Americanscientistssa
TheAmericanTwo-partySystemI.IntroductionA.theoldest
TheAmericanTwo-partySystemI.IntroductionA.theoldest
TheAmericanTwo-partySystemI.IntroductionA.theoldest
随机试题
Itlooked______.A、asifitwasgoingtorainB、thatasifitwasgoingtorainC
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvoc
Earlierstudieshavetiedchronicsleepdisordersandlowlevelsofsleepto
专业技术评价机构、评审组应当对其承担的技术评审活动和技术评审结论的真实性、符合性
下列关于基因工程的叙述,错误的是()。A.cDNA文库中的基因可以进行物种间
在行业分析法中,调查研究法的优点是()。A.只能对于现有资料研究 B.
患者男,28岁。头部外伤,查体,呼之睁眼,不能正确回答问题,刺痛定位。该患者GC
悦耳美妙的轻音乐能使人产生春风拂面之感。这种心理现象属于()。A.直觉 B
2002-2005年我国电话普及率增长最多的一年是()。 A.2002
()可以给出数值距离均值的相对位置,用来比较不同变量的取值。A.偏态系数 B
最新回复
(
0
)