首页
登录
职称英语
According to the UN Human Development Report, which is the best place for women
According to the UN Human Development Report, which is the best place for women
游客
2024-12-01
50
管理
问题
According to the UN Human Development Report, which is the best place for women in the world?
Canada, for the seventh consecutive year, ranks as the best place to live in the world. But if you are a woman, you are better off in Scandinavia, says the UN Human Development Report 2000, released yesterday. Norway is in second place in overall ranking, followed by the United States, Australia, Iceland, Sweden, Belgium, the Netherlands, Japan and Britain. Finland is in the 11th place, followed by France, Switzerland, Germany, Denmark, Austria, Luxembourg, Ireland, Italy and New Zealand. At the other end of the scale, the 10 least-developed countries that provide the fewest services to their people, from the bottom up are: war-devastated Sierra Leone, Niger, Burkina Faso, Ethiopia, Burundi, Guinea-Bissau, Mozambique, Chad, Central African Republic and Mali.
选项
A、Canada.
B、The US.
C、Australia.
D、Scandinavia.
答案
D
解析
原文先说加拿大是最适宜居住的地方,然后用But转折,说斯堪的纳维亚才是最适宜女性居住的地方。故选项D正确。考生如未看清题或者未仔细听,可能会选A。要注意审题,并注意文章开头处的But。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3869042.html
相关试题推荐
AccordingtoSarah,recordeddelivery[br][originaltext]W:Lee,whereareyou
AccordingtoSarah,recordeddelivery[br][originaltext]W:Lee,whereareyou
AccordingtoSarah,recordeddelivery[br][originaltext]W:Lee,whereareyou
AccordingtoSarah,recordeddelivery[originaltext]W:Lee,whereareyougoing?
AShortHistoryoftheOriginsandDevelopmentofEnglishI.Origin
AShortHistoryoftheOriginsandDevelopmentofEnglishI.Origin
AShortHistoryoftheOriginsandDevelopmentofEnglishI.Origin
AShortHistoryoftheOriginsandDevelopmentofEnglishI.Origin
Accordingtothenewsitem,GoldmanSachshasbeenaccusedof[originaltext]
AccordingtoDominiqueStrauss-Kahn,theIMFaimsat[originaltext]Thehead
随机试题
[originaltext]Isitpossibletopersuademankindtolivewithoutwar?Wari
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccess
Flexibilityisanessentialcomponentofgoodcooking.Youshouldneverfeelloc
[originaltext]IfthereisonethingIhatemorethananythingelse,itisq
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
Ifit_____,thesportsmeetingwillbe
某患者因服过量弱酸性镇静催眠药苯巴比妥,次日清晨昏迷不醒,被送入院抢救,身体检查
如果研发部在戊字楼,那么下列哪项可能为真?A.财务部在己字楼 B.生产部在庚字
这篇文章意在说明:A.很多认知现象是无法通过意志力去矫治的 B.大脑由于进
板材隔墙表面应( )。A.光滑程度一致 B.平整 C.隔墙厚度一致 D.
最新回复
(
0
)