首页
登录
职称英语
Brazil’s commerce with Africa has big investment in all of the following EXCEPT
Brazil’s commerce with Africa has big investment in all of the following EXCEPT
游客
2024-11-30
38
管理
问题
Brazil’s commerce with Africa has big investment in all of the following EXCEPT [br]
President Luiz Inacio Lula da Silva of Brazil has told a summit of West African leaders that his country is determined to increase its unity with Africa. President Lula is on his last visit to the continent before he steps down later this year.
[7] During his 8 years in power, Brazil’s commerce with the continent has quadrupled with big investment in mining, agriculture and infrastructure development. At the summit in Cape Verde, Lula said Brazil could never repay its historic debt to Africa — the ancestral home of millions of Brazilians who are descended from slaves. But he said his successor had a "moral duty" to increase trade and investment as well as the transfer of technology. [8] Brazil’s links with Portuguese-speaking African nations are long standing, but its influence is growing throughout the continent.
选项
A、Brazil will have more cooperation with Africa.
B、Brazil’s commerce with Africa has grown fourfold.
C、Millions of Brazilians are descendants of Africans.
D、Brazil’s influence on Africa is larger and larger.
答案
B
解析
信息转述题。新闻首句即提到,巴西决心增强与非洲的合作,因此[A]正确。接下来提到,双方的贸易总额变为了原来的四倍(quadruple),因此[B]中“增长了四倍”不正确,为答案。新闻结尾部分提到,数百万出身于奴隶的巴西人祖籍就是非洲,巴西的影响力在整个非洲逐渐增长起来,因此[C]、[D]也都正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3866903.html
相关试题推荐
Brazil’scommercewithAfricahasbiginvestmentinallofthefollowingEXCEPT
WhichofthefollowingstatementsaboutlanguageisNOTtrue?A、Languageisaspe
WhichofthefollowingaspectsisNOTmentionedinthesecrettaperecordings?[
WhichofthefollowinglanguagesdoesNOTbelongtotheSino-Tibetanfamily?A、Ch
WorkingoutisbeneficialtohumaninallthefollowingwaysEXCEPT[br][origi
WorkingoutisbeneficialtohumaninallthefollowingwaysEXCEPT[br][origi
WorkingoutisbeneficialtohumaninallthefollowingwaysEXCEPT[originaltex
Whichofthefollowingwordsareexamplesofdialectalsynonyms?A、Blackandnigg
WhichofthefollowingisNOTthedescriptionoftheweatherofIreland?A、Dry.B
WhichofthefollowingstatementsaboutSouthKorea’soldaddresssystemisCORR
随机试题
WhatisMs.Bartlett’scurrentposition?[br][originaltext]Itisreported
Itseemssomewhat_______toexpecthertomanyamanwhoshebarelyknowsabout
PredicationanalysisisproposedbyBritishlinguistA、N.Chomsky.B、G.Leech.C、
WhatisLauragoingtodonext?[br][originaltext]F:Hey,Phil,howareyoudo
[originaltext]W:ProfessorSmith,Iwonderifyoucanfillmeinonyourlectur
B
氧化反应中的强氧化剂具有很大的危险性,在受到高温、撞击、摩擦或与有机物、酸类接触
题目《aoe》 基本要求: 1)试讲约10分钟; 2)利用情境图指
原材料、中间产品一次抽检不合格时,应及时对同一取样批次另取( )倍数量进行检验
A.主动和被动干预 B.伤害监测 C.社区康复 D.法律对策 E.安全教
最新回复
(
0
)