首页
登录
职称英语
Gow wants to solve the Peruvian trouble by______. [originaltext] For some of
Gow wants to solve the Peruvian trouble by______. [originaltext] For some of
游客
2024-11-25
67
管理
问题
Gow wants to solve the Peruvian trouble by______.
For some of Peruvians who live near the Andes, life depends on the snow that’s usually on top of mountains. There is just one problem these days, no snow.
Gow is the founder of Peru Glaciers, the organizations’ goal is to bring the ice back to the Mountains.(6)Gow’s idea is very simple: If dark mountains absorb more heat from the sun, white mountain will have the opposite effect. The solution is to make them white.
A crew of five goes around the mountain, splashing a mixture that turns rock white. The mixture is not paint but a combination of water, sand and lime. And it seems to be working. So far the crew has covered an area roughly 500,000 square meters, almost the size of 3 football fields. Still too small to Gow’s goal in the long term.(7)His goal is to cover 3 billion square meters which would be much more than 500,000 football fields. For that, he’d need about 1.5 billion dollars fulfilled over 5 years.
选项
A、trapping heat from the sun
B、making the mountains white
C、bringing ice into the place
D、putting paint on the top of rocks
答案
B
解析
本题设题点在方法途径处。根据句(6)可知,Gow的想法很简单:如果黑色山脉能吸收更多的太阳光,那么白色山脉就会相反。解决方法就是将山脉变成白色,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3860783.html
相关试题推荐
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[originaltext](10)Thereislittl
GowwantstosolvethePeruviantroubleby______.[br][originaltext]Forso
HowmanypeopleusetheInternetinSouthAfrica?[br][originaltext](9)Th
WhatdoesthegatheringnearWashingtonDCmainlydiscuss?[br][originaltext]
WhatdoesthegatheringnearWashingtonDCmainlydiscuss?[originaltext](7
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[originaltext]IntheHealt
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
AstatedinnerintheUSisdesignedto______.[br][originaltext]SouthKor
AstatedinnerintheUSisdesignedto______.[originaltext]SouthKorea’sP
IFeelGoodCommunityChallengeisfor______.[br][originaltext]Interviewer(M)
随机试题
HowtheCIAWorks[A]DespiteplentyofHollywoodfilmsabouttheCIAan
Thedirectortriedtogettheactorsto_______tothenextscenebyhandsignals.
[originaltext]Howmenfirstlearnttoinventwordsisunknown.Allwereall
[originaltext]W:I’msorry,butIcan’tletyoucheckoutthesebooks.M:What
下列除哪项外均为紫花地丁的性状特征A.主根长圆锥形B.叶基生,叶片披针形或卵状披
在一次督导会谈中,督导者发现社会工作者在处理某服务对象的父子沟通问题的个案时,偏
借款人的借款资格中,除国务院规定外,有限责任公司和股份有限公司对外股本权益性投资
甲、乙、丙公司均不在同一集团内,2021年至2022年甲公司发生如下与长期股权投
关于水玻璃,下列说法正确的是( )。A.是气硬性胶凝材料 B.是水硬性胶凝材
施工质量的影响因素中,环境的因素主要包括()。A.现场人文环境因素 B.现场自
最新回复
(
0
)