首页
登录
职称英语
How many centimeters of rain have fallen within a day during the heavy rain? [br
How many centimeters of rain have fallen within a day during the heavy rain? [br
游客
2024-11-25
51
管理
问题
How many centimeters of rain have fallen within a day during the heavy rain? [br]
Authorities in Brazil say at least 102 people have died in landslides and floods, set off by the heaviest rains in decades in the state of Rio. Heavy rains began Monday and have continued into Wednesday.(7)Officials say a record-breaking 28. 8 centimeters of rain fell in the city of Rio de Janeiro in a 24-hour period. Officials say mudslides swept away many buildings in the city’s hillside slums. Schools are closed for a second straight day, Wednesday. Rio state Governor Sergio Cabral has called for three days of mourning for the victims. Rio mayor Eduardo Paes said the situation improved Wednesday, but he continued to urge people to stay home. The forecast calls for the rains to continue until Friday.(8)Officials say potential mudslides threaten at least 10,000 homes. Heavy rains in December and January also triggered flooding and mudslides that killed dozens of people in Rio state, including 10 who died when a mudslide struck a resort hotel.
选项
A、102 people have died in landslides and floods
B、mudslides swept away many buildings in hillside slums
C、mudslides threatened at least 10,000 homes
D、dozens of people died in Rio in December and January
答案
C
解析
本题考查重要细节。根据句(8)可知,未来可能发生的泥石流将会对上万个家庭造成威胁,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3860655.html
相关试题推荐
Duringthenextfewweekspublisherswillreleaseacrushofbooks,pilethe
Duringthenextfewweekspublisherswillreleaseacrushofbooks,pilethe
Duringthenextfewweekspublisherswillreleaseacrushofbooks,pilethe
DuringtheBritishCivilWar,thesupportersofthekingwerecalled______A、Cav
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
随机试题
MessageCOMPLAINTSComplaint:NickLee,(1)______CarpetCompanyF
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Thecampuscrimeratehas______sofa
【B1】[br]【B5】[originaltext]I’mMr.Britain,theheadlibrarian,andtoday
Manycriticsconsiderthatfarmorestressisplacedonachievementsinat
在申请领取施工许可证应当具备的条件中,下列哪一条是错误的?()A.已经办理该
关于儿童青少年每天身体活动时间和强度每天累计至少达到()A.30分钟中等强度
不属于苯二氮卓类药物作用特点的是A.具有抗焦虑作用 B.具有外周性肌松作用
酶促反应药动学研究的是A:酶分子结构 B:酶的特异性 C:酶的活性中心 D
如图是某复杂电路的一部分,A、B两点间的电位差为()V。 A.10
下列行为中,属于风险转移的有()。A.将已做完前期工作的项目转给他人投资
最新回复
(
0
)