首页
登录
职称英语
The IMF’s attitude towards this year’s economy is______. [br] [originaltext]
The IMF’s attitude towards this year’s economy is______. [br] [originaltext]
游客
2024-11-25
51
管理
问题
The IMF’s attitude towards this year’s economy is______. [br]
(4)Organizations like the World Bank and the International Monetary Fund expect the international economy to perform better this year than in 2013. They also expect economic conditions to improve next year.
(5)Yet one United Nations agency worries that economic progress is not creating enough jobs for the millions of people seeking employment. The UN’s International Labor Organization is saying current economic growth has not helped the world’s unemployed people.
The ILO released a report on employment this week. The Director General of the agency says the unemployment numbers for 2013 represent an increase from the year before. That means new jobs created by economy growth are not keeping up with the number of people entering the job market.
选项
A、It is a blessing to job seekers.
B、It alleviates the pressure of employment effectively.
C、It doesn’t alter the employment status fundamentally.
D、It results in the increase of unemployment numbers.
答案
C
解析
本题设题点在转折处。根据句(5)可知,经济发展无法给数百万寻求就业的人们创造出足够多的就业机会。联合国的国际劳工组织(简称ILO)称当前的经济增长并没有帮助到全球的失业者。由此可见,经济增长并没有从根本上改变就业现状,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3860502.html
相关试题推荐
WhatisRobertworriedmoreabout?[br][originaltext]Interviewer(W)RobertBall
Accordingtotheinterviewer,whatattitudedomostyoungpeopleholdtowardske
Accordingtotheinterviewer,whatattitudedomostyoungpeopleholdtowardske
Accordingtotheinterviewer,whatattitudedomostyoungpeopleholdtowardske
Whatisthemaintopicoftheinterview?[br][originaltext]Interviewer(M)Jean
Whatisthemaintopicoftheinterview?[originaltext]Interviewer(M)JeanChatzk
TheIMF’sattitudetowardsthisyear’seconomyis______.[br][originaltext]
TheIMF’sattitudetowardsthisyear’seconomyis______.[originaltext](4)O
ThecurrenttitleofTracyis______.[br][originaltext]Jack(M)Tracy(W)M:Hi,
ThecurrenttitleofTracyis______.[br][originaltext]Jack(M)Tracy(W)M:Hi,
随机试题
Apatrolteamofsealionsanddolphinsfeaturedinalarge-scalemilitarye
普通硅酸盐水泥强度等级分为()。A.27.5、27.5R B.32.5、32.
女性,35岁。发热、盗汗20余天就诊。体温在38℃左右,体检:腹部饱满,腹壁柔韧
甲、乙两地女性宫颈癌标化死亡率相同,甲地死亡率高于乙地死亡率,由此可知A.甲、乙
肾病综合征加用免疫抑制剂的指征是:()A.激素治疗4周,血浆蛋白未恢
错
房屋所有权即房屋产权,包含()权能。(2011年真题)A.占有 B.使用
变压器出现假油位可能是由以下原因引起的()。油标管堵塞;呼吸器堵塞;变压器高压套
按出租人向承租人出租飞机的范围,可将租赁分为()形式。A.湿租 B.干租 C
下列关于消防控制室设置的说法错误的是()。A.附设在建筑内的消防控制室,宜设
最新回复
(
0
)