首页
登录
职称英语
[originaltext]A: So in some way, we’re just going to have to get used to that..
[originaltext]A: So in some way, we’re just going to have to get used to that..
游客
2024-11-21
38
管理
问题
A: So in some way, we’re just going to have to get used to that... that this information is out there.
B: Well, partly people will adapt. The most interesting question to me is you have a generation now that is growing up on Facebook where they’re putting up information about themselves that they might regret twenty years from now.
A: Might, probably will. Wait till these guys start running for political office, right?
B: I have a specific suggestion that it should be common and legal to change your name at twenty-one and say, "That wasn’t me. It was a different person. Kind of looks like me but I’ve changed a lot." So we’re going to deal with the fact that the behavior of people on line when they are teenagers is not the sort of thing that they want to know when they are mature adults in leadership positions: or maybe society will grow up such that it doesn’t care. But right now we are in a situation where one lives a perfect life and he makes one mistake and everything is recorded and that becomes his defining outcome. That doesn’t seem very fair.
A: Seems to argue a little bit that maybe there’s just too much computing and connectedness out there.
B: Well, if that’s true, it’s because consumers want it. From our perspective, the appetite from being on line to knowing what other people are doing, to communicating, to sharing ideas, to being optimistic, to being entertained, to figuring out what Brittney Spears is doing ... this demand is insatiable.
A: Now that your company has become as omnipresent as it has and as interwoven into our lives as it has, what do you do to keep it there, to keep us as dependent on you as we are?
B: Hopefully, it’s not dependent upon you. Hopefully, it’s because you come to Google because we do amazing things. Normally in the Valley, in Silicon Valley, companies have one great product idea that, as the company gets older, it gets slow and it gets complicated and then a new upstart idea comes along that outpaces them. So that’s the story about Silicon Valley. So we designed Google so that we would be innovative inside of ourselves at any size and scale. Now let’s hope that this continues. We’re organized around something that’s called " 20 percent time", which means that engineers can spend roughly one day a week, or 20 percent of their working time, which is a lot, working on things that they find interesting. Most of our new ideas come from that 20 percent time. What will happen is an engineer will come up to me and say, "I have to show you a demo. You have to see it and you have to see it right now!" And I’ll see it right away.
A: Right away. Maybe that’s the key to Google’s unprecedented success. Thanks for your time.
B: My pleasure.
Question 6
According to the interview, how will the young generation react to their posts on the Facebook twenty years later?
(Pause: 10 seconds)
Question 7
Why does Schmidt suggest that it should be common and legal to change one’s name at twenty-one?
(Pause: 10 seconds)
Question 8
What’s the reason offered by Schmidt for "there’s just too much computing and connectedness out there"?
(Pause: 10 seconds)
Question 9
What does "20 percent time" mean?
(Pause: 10 seconds)
Question 10
What’s the key to Google’s unprecedented success?
选项
A、Relentless pursuit of innovation.
B、An extreme focus on customers’ experience.
C、Respect to technological experts.
D、A friendly environment at Google.
答案
A
解析
根据原文最后Schmidt提及硅谷的生存规律以及谷歌据此制定的应对办法,关键就是强调创新,因此选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3855175.html
相关试题推荐
Whatdidthereviewofglobaldatareveal?[br][originaltext](9)Accessto
Whatdidthereviewofglobaldatareveal?[originaltext](9)Accesstoclean
Howmanylawmakersvotedforthemarijuanalegalizationbill?[originaltext]
Theresathinksthatthepresentgovernmentis______.[br][originaltext]M:Now
Theresathinksthatthepresentgovernmentis______.[br][originaltext]M:Now
Theresathinksthatthepresentgovernmentis______.[originaltext]M:Nowbotht
Whatcanweknowabouttheintervieweefromtheinterview?[br][originaltext]W
Whatcanweknowabouttheintervieweefromtheinterview?[br][originaltext]W
Bahrainioppositionactivistssayateenageboy[br][originaltext](9)Bahr
Bahrainioppositionactivistssayateenageboy[originaltext](9)Bahrainio
随机试题
Riseofan"IraqGeneration"inEuropeWhilethemediapubl
(1)Substantialchangesinthenation’smadcowtestingsystemwereorderedy
ThefirstcoinstoappearintheWesternworldwereissuedbytheIndiansa
关于网络管理的资源的描述中,错误的是A.硬件资源包括物理介质 B.硬件资源不包
下列各项属于医师执业规则禁止的行为是A.不出具与自己执业范围不相符的医学证明文件
2016年10月3日,甲公司与乙公司签订一份仓储保管合同。合同主要约定:由甲公司
冲抵保证金的有价证券,在计算保证金金额时应当以证券市值按下列折算率进行折算,其中
下列各项中,不应确认为应付职工薪酬科目来核算的有( )。A.利润分享计划 B
根据税收规定,纳税人可以选择的纳税申报方式的有()。A.自行申报 B.微信申
诊断心脏骤停必须满足的条件是( )。A.突发意识丧失 B.呼吸停止 C.足
最新回复
(
0
)