首页
登录
职称英语
(1)The senior partner, Oliver Lambert, studied the resume for the hundredth
(1)The senior partner, Oliver Lambert, studied the resume for the hundredth
游客
2024-11-21
31
管理
问题
(1)The senior partner, Oliver Lambert, studied the resume for the hundredth time and again found nothing he disliked about Mitchell Y. McDeere, at least not on paper. He had the brains, the ambition, the good looks. And he was hungry; with his background, he had to be. He was married, and that was mandatory. The firm had never hired an unmarried lawyer, and it frowned heavily on divorce, as well as womanizing and drinking. Drug testing was in the contract. He had a degree in accounting, passed the CPA exam the first time he took it and wanted to be a tax lawyer, which of course was a requirement with a tax firm. He was white, and the firm had never hired a black. They managed this by being secretive and clubby and never soliciting job applications. Other firms solicited, and hired blacks. This firm recruited, and remained lily white. Plus, the firm was in Memphis, and the top blacks wanted New York or Washington or Chicago. McDeere was a male, and there were no women in the firm. That mistake had been made in the mid-seventies when they recruited the number one grad from Harvard, who happened to be a she and a wizard at taxation. She lasted four turbulent years and was killed in a car wreck.
(2)He looked good, on paper. He was their top choice. In fact, for this year there were no other prospects. The list was very short. It was McDeere, or no one.
(3)The managing partner, Royce McKnight, studied a labeled "Mitchell Y. McDeere—Harvard." An inch thick with small print and a few photographs; it had been prepared by some ex-CIA agents in a private intelligence outfit in Bethesda. They were clients of the firm and each year did the investigating for no fee. It was easy work, they said, checking out unsuspecting law students. They learned, for instance, mat he preferred to leave the Northeast, that he was holding three job offers, two in New York and one in Chicago, and that the highest offer was $76,000 and the lowest was $68,000. He was in demand. He had been given the opportunity to cheat on a securities exam during his second year. He declined, and made the highest grade in the class. Two months ago he had been offered cocaine at a law school party. He said no and left when everyone began snorting. He drank an occasional beer, but drinking was expensive and he had no money. He owed close to $23,000 in student loans. He was hungry.
(4)Royce McKnight flipped through the dossier and smiled. McDeere was their man.
(5)Lamar Quin was thirty-two and not yet a partner. He had been brought along to look young and act young and project a youthful image for Bendini, Lambert & Locke, which in fact was a young firm, since most of the partners retired in their late forties or early fifties with money to burn. He would make partner in this firm. With a six-figure income guaranteed for the rest of his life, Lamar could enjoy the twelve-hundred-dollar tailored suits that hung so comfortably from his tall, athletic frame. He strolled nonchalantly across the thousand-dollar-a-day suite and poured another cup of decaf. He checked his watch. He glanced at the two partners sitting at the small conference table near the windows.
(6)Precisely at two-thirty someone knocked on me door. Lamar looked at the partners, who slid the resume and dossier into an open briefcase. All three reached for their jackets. Lamar buttoned his top button and opened the door. [br] Which of the following is NOT the firm’s recruitment requirement?
选项
A、Marriage.
B、Background.
C、Relevant degree.
D、Male.
答案
B
解析
第1段中介绍McDeere的情况时,文中没有提及B“背景”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3854953.html
相关试题推荐
WhenOliverCromwelldiedin1658,andwassucceededbyhisson______,theregim
PASSAGEONE[br]Whatdoesthefirstparagraphtrytoconvey?Thepartnershipbet
[originaltext]B:So,IpitchedtheideaforTOUCHtoMLBProperties,partnered
(1)Theseniorpartner,OliverLambert,studiedtheresumeforthehundredth
(1)Theseniorpartner,OliverLambert,studiedtheresumeforthehundredth
(1)Theseniorpartner,OliverLambert,studiedtheresumeforthehundredth
[originaltext]W:Twomillionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoap
[originaltext]W:Twomillionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoap
[originaltext]W:Twomillionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoap
[originaltext]M:Well,Iseefromyourresume,MissGreen,thatyoustudiedat
随机试题
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaycom
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,its
Accordingtoa【B1】______,about25percentofcollegestudentshaveapart-t
【B1】[br]【B6】A、ensureB、estimateC、evaluateD、examineB语义衔接题。这句的意思承接前文,意思是“目前我们
TheRoleofParentsinPromotingLanguageDevelopmentA)Frominfa
DA的特征值为1,2,0,因为特征值都是单值,所以A可以对角化,又因为给定的四个矩阵中只有选项(D)中的矩阵的特征值与A的特征值相同且可以对角化,所以选(D).
根据训练课的主要任务和内容,实践中将训练课划分为()A.身体训练课 B.技、战
学校社会工作者与学校其他服务系统协调,通过各种方法的宣传教育及创造校内外劳动的机
我国邮政储蓄银行在经营中为自己确立了“根植城乡、服务大众”的形象,决心立足农村零
有关高血压病的描述,错误的是A.脑出血是主要死因 B.常引起左心肥大 C.引
最新回复
(
0
)