首页
登录
职称英语
Passage Three (1) Not even the combined powers of Spiderman, Iron Man,
Passage Three (1) Not even the combined powers of Spiderman, Iron Man,
游客
2024-11-03
44
管理
问题
Passage Three
(1) Not even the combined powers of Spiderman, Iron Man, the Incredible Hulk, Captain America and the X-Men could keep The Mouse at bay. On August 31 st Walt Disney announced it was buying Marvel Entertainment for $ 4 billion, just days after the comic-book publisher had celebrated 70 glorious years of independence, during which it had created many of the most famous cartoon characters not invented by Disney itself.
(2) In fact, Marvel did not put up much of a fight, accepting what most analysts think was a generous price. Disney will get access both to Marvel’s creative minds and—potentially far more valuable in an age when familiar stories rule the box office—an archive containing around 5,000 established characters, only a fraction of which have yet made the move from paper to the silver screen.
(3) Marrying Marvel’s characters with Disney’s talent for making money from successful franchises is a good idea. In recent years Disney has proved the undisputed master at exploiting the same basic content through multiple channels, including films, websites, video games, merchandising, live shows and theme parks.
(4) The edgier, darker Marvel characters should fill a hole in Disney’s much cuddlier portfolio. This currently covers most people from newborn babies, through the addictive Baby Einstein DVDs, to adults, through its Touchstone label. Disney’s own cartoons, and the newer ones created by Pixar, an animation studio it bought in 2006 for $ 7 billion, appeal to children. Hannah Montana, a hit television show, caters to pre-teen girls. The Marvel characters should be just the thing for boys of the same age, whom Disney has found especially hard to attract of late.
(5) However, many of Marvel’s best-known characters already have contractual obligations to various rival media conglomerates that will not be easily or quickly undone. Sony has an indefinite hold on Spider-Man; News Corporation exerts similar control over the X-Men. Universal owns distribution rights to the Hulk and long-term theme-park rights in Florida to several characters. This is a pity, because Disney’s theme parks are a part of its business where teenage boys would particularly welcome the contrast that Marvel’s superheroes would provide to the Magic Kingdom’s oppressive wholesomeness.
(6) Another risk is one that often presents itself in mergers, especially those involving creative types: a clash of cultures. Happily for Marvel, Disney is no longer the corporate control-freak it was under its former boss, Michael Eisner. His successor, Bob Iger, has turned out to be a relatively hands-off boss, with the Pixar acquisition a model of the sort of treatment Marvel can expect. Indeed, John Lasseter, the chief creative force behind Pixar, reportedly played an important role in reassuring Marvel’s talent that their culture would be safe in Disney’s hands.
(7) Also fully behind the deal is Stan Lee, a living legend of the cartoon world who helped create many of Marvel’s best-known characters during the 1960s. Mr. Lee, who recently launched his first digital comic as part of a partnership between his new firm and Disney, has predicted that the Disney-Marvel merger will prove " a terrific deal which will be extremely beneficial to both companies. The synergy between them is perfect. " Ironically, in the 1960s, Mr. Lee tried, without success, to convince his bosses to turn Marvel into a multimedia company like Disney. Now, albeit in a roundabout way, one of his outlandish fantasies is about to become a reality. [br] From the last paragraph, we can learn that Stan Lee________.
选项
A、is the key of the merging
B、is a multi-talented man
C、has no influence on Marvel’s business strategy
D、is a man who helps the merger in some way
答案
D
解析
推断题。最后一段提到了Start Lee,他是漫威公司很多卡通形象的创造者,第三句说他曾经希望漫威公司也能像迪士尼公司一样朝多媒体公司方向发展,第二句说他对这次合并评价很高,由此可以推断,这样一个有影响力的人应该是在某些方面对这次合并起到了促进作用,所以[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3829800.html
相关试题推荐
PASSAGEFOUR[br]WhatisagooddanceaccordingtoGalili’sunderstandingofda
PASSAGETHREE[br]HowcanKentWalker’sattitudetowardstheresultoftheauct
PASSAGETHREE[br]WhydidGooglebidforsomeofNortel’spatents?Toshieldits
PASSAGETWOContent.第4段中作者讲述了自己角色转换的过程以及对此的感受,从倒数第2句的awondrousbeginning(一个奇妙的开头
PASSAGETHREE[br]WhatisAlbertHoffman’sdiscovery?Howtomakesyntheticergo
PASSAGETHREE[br]WhatwastheappearanceofBEATLESregardedas?Anoutstanding
PASSAGETWO[br]WhatwasStephen’sfeelingstowardsMaggie?Intenselove.倒数第2段第3
PASSAGEONE[br]What’stheconclusionoftheextensiveresearchonthetestoste
PASSAGETHREE[br]WhatmainlyaccountedfortheunemploymentinSeptember2005?
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"atrioofcrises"(thesecondparagraph)mean?Crises
随机试题
EatingOurYoungA)AtFelto
TheThree-YearSolutionA)HartwickCollege,asmalllibe
简述我国高等教育大众化应遵循的原则
骨关节炎的主要症状是A.疼痛 B.晨僵 C.关节肿大 D.休息痛 E.关
下列各项中,属于妊娠剧吐脾胃虚弱型临床表现的是A.呕吐清水及食物 B.呕吐痰涎
美术新课程的出发点是( )。A.以学生的发展为本 B.以教师的教学为本 C
气动机构的SF6断路器空气压缩机阀体结冰属于危急缺陷。
已知直线L1过点M1(0,0,-1)且平行于X轴,L2过点M2(0,0,1)且垂
审计证据的相关性和可靠性即为审计证据的()。A.适当性 B.充分性
对于非施工单位原因造成的质量问题,施工单位也应负责返修,造成的损失及返修费最终由
最新回复
(
0
)