首页
登录
职称英语
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had disc
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had disc
游客
2024-11-02
29
管理
问题
As soon as it was revealed that a reporter for Progressive magazine had discovered how to make a hydrogen bomb, a group of firearm fans formed the National Hydrogen Bomb Association, and they are now lobbying against rely legislation to stop Americans from owning one.
"The Constitution," said the association’s spokesman, "gives everyone the right to own arms. It doesn’t spell out what kind of arms. But since anyone can now make a hydrogen bomb, the public should be able to buy it to protect themselves."
"Don’ t you think it’s dangerous to have one in the house, particularly where there are children around?"
"The National Hydrogen Bomb Association hopes to educate people in the ’safe handling of this type of weapon. We are instructing owners to keep the bomb in a locked cabinet and the fuse separately in a drawer."
"Some people consider the hydrogen bomb a very fatal weapon which could kill somebody."
The spokesman said, "Hydrogen bombs don’ t kill people--people kill people. The bomb is for self-protection and it also has a deterrent effect. If somebody knows you have a nuclear weapon in your house, they’re going to think twice about breaking in."
"But those who want to ban the bomb for American citizens claim that ff you have one locked in the cabinet, with the fuse in a drawer, you would never be able to assemble it in time to stop an intruder."
"Another argument against allowing people to own a bomb is that at the moment it is very expensive to build one. So what your association is backing is a program which would allow the middle and upper classes to acquire a bomb while poor people will be left defenseless with just handguns." [br] From the tone of the passage we know that the author is ______
选项
A、doubtful about the necessity of keeping H-bombs at home for safety
B、unhappy with those who vote against the ownership of H-bombs
C、not serious about the private ownership of H-bombs
D、concerned about the spread of nuclear weapons
答案
A
解析
D 在文中未提及,可以排除。如果作者对他所讨论的问题不严肃认真,那么他就没必要写这篇文章了,由此也可把C 排除。综观全文,尤其根据文章中的they和直接引语中的you,your等代词,可见作者将自己归入了反对者的行列,据此可以推理出A 为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3828158.html
相关试题推荐
AfterMarkFeltrevealedhimselftobeDeepThroat,thebreakingnews______all
AssoonasitwasrevealedthatareporterforProgressivemagazinehaddisc
Thereportersweremostinterestedinhearinghis___________viewsonthesitua
Thereportersexposedthecorruptionofseveralseniorofficersinthegovernmen
Reportersandphotographersaliketookgreat_________attherudewaytheactor
WhatdoesBlueMagazinemostprobablyreferto?[br][originaltext]M:Iwastol
WhatdoesBlueMagazinemostprobablyreferto?[originaltext]M:Iwastoldthat
Inanattempttogettothe_______oftheproblem,thereporterinterviewedeve
Whatevermaybesaidagainstmasscirculationmagazinesandnewspapers,it
Whatevermaybesaidagainstmasscirculationmagazinesandnewspapers,it
随机试题
Globalizationisaphenomenonthathasbeenaffectingcountriesandsocietie
PASSAGEONE[br]Whydoestheauthorcallthegorilla"aparadox"(Para.1)?Bec
[originaltext]W:Ihaveplentyofgoodideas,ProfessorJohnson,buthaven’tbe
对图中交通标志显示,前方路旁有学校,要注意儿童,遇到这种情况要减速慢行,做好随时停车的准备。
社区居民的健康状况资料应包括()A.社区人口学资料 B.社区人群患病资
Ehrlich法,尿胆原测定结果为假阴性,可能标本中存在A.维生素B.胆红素C.
当前公安队伍正规化建设的重点是“四统一”、“五规范”,即“(一),规范机构设置
对于倾听,错误的理解是()A.以接纳为基础 B.认真地听 C.积极参与
老年人退热服用贝诺酯,1日3次;1日用量不得超过A.1.5g B.2.0g
在一住宅单元楼内以单相220V、TN-C-S系统供电,单元楼内PE干线的阻抗值3
最新回复
(
0
)