首页
登录
职称英语
The train clattered over points and passed through a station. Then it began
The train clattered over points and passed through a station. Then it began
游客
2024-11-02
28
管理
问题
The train clattered over points and passed through a station. Then it began suddenly to slow down, presumably in obedience to a signal. For some minutes it crawled along, then stopped, presently it began to move forward again. At that moment another train, also on a down line, swerved inwards towards them, for a moment with almost alarming effect. For a time the two trains ran parallel, now one gaining a little, now the other. Mrs. McGillicuddy looked from her window through the windows of the parallel carriages. Most of the blinds were down, but occasionally the occupants of the carriages were visible. The other train was not very full and there were many empty carriages. At the moment when the two trains gave the illusion of being stationary, a blind in one of the carriages flew up with a snap. Mrs. McGillicuddy looked into the lighted first-class carriage that was only a few feet away.
Then she drew her breath in with a gasp and half-rose to her feet.
Standing with his back to the window and to her was a man. His hands were round the throat of a woman who faced him, and he was slowly, remorselessly, strangling her. Her eyes were staring from their sockets, her face was purple. As Mrs. McGillicuddy watched, fascinated, the end came; the body went limp and crumpled in the man’s hands.
At the same moment, Mrs. McGillicuddy’s train slowed down again and the other began to gain speed. It passed forward and a moment or two later it had vanished from sight.
Almost automatically Mrs. McGillicuddy’s hand went up to the communication cord then paused, irresolute. After all, what use would it be ringing the cord of the train in which she was traveling? The horror of what she had seen at such close quarters, and the unusual circumstances, made her feel paralysed. Some immediate action was necessary--but what?
The door of her compartment was drawn back and a ticket collector said, "Ticket, please." [br] She didn’t ring the communication cord immediately because ______.
选项
A、she was very much afraid
B、there was no point of doing so
C、she was too shocked to move
D、the ticket collector came in
答案
B
解析
要点定位题。从文中第六段“After all,what use would it be ringing the cord of the train in which she was traveling?”可知这样做是没有任何用处的,因为“扼杀”发生在对面那列火车里。因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3827901.html
相关试题推荐
______ingovernmentwasexposedthroughtheagencyofthepress.A、CorruptionB、
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbegan
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbegan
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbegan
WhatisthepercentageofcollegegraduatesgettingjobsthroughuniversityCare
WhatisthepercentageofcollegegraduatesgettingjobsthroughuniversityCare
Whatisthecar’sregistrationnumber?[originaltext]M:Hello,PoliceStation.W
Iwouldappreciate______methroughthepost.A、youtowriteB、toyouwritingC、
NearlyalltheillegaldrugheroinintheUnitedStatescomethrough______.[br
AsIregardit,youcanwidenthe______oftheseimprovementsthroughyouracti
随机试题
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
[originaltext]TheAustralianstateofTasmaniaisconsideringraisingthel
SouthAfricaSafariTopFiveNationalParksandGameReserves[A]ASouth
信息与沟通。董事会会议要求公司完善信息与沟通制度。及时收集、整理与内部控制相关的
下列关于涂料涂饰分项工程检验批抽查数量的说法,正确的是()。A.每个检验批应至
烘干法测土含水率适用下列哪些土质试样()。A.砂类土 B.高有机质含量土
患儿女,6个月,因生后至今不能抬头,来院。系GP,双胎之小,34孕周,产重2kg
下列关于新进入者进入壁垒的说法中,正确的有( )。A.竞争性进入威胁的严重程度
存在欺诈和舞弊行为,在执业经历中受过行政处罚、刑事处罚且未满5年的外审机构,银行
最新回复
(
0
)