首页
登录
职称英语
Where did this interview take place? [br] [originaltext]M: Good morning. This i
Where did this interview take place? [br] [originaltext]M: Good morning. This i
游客
2024-10-30
39
管理
问题
Where did this interview take place? [br]
M: Good morning. This is Allen Pierce broadcasting from university radio. In the local news this morning, the mountain-lake cycle tour is about to begin. And in the studio, we have with us Marilyn O’Connor, president of the Ottawa bicycle club, the tour’s sponsor. Marilyn, can you tell us what this tour’s all about?
W: Well. Allen, the mountain-lake cycle tour is a two-day bicycle tour from Ottawa to Kingston and back. It is not a race, but more like an endurance test for recreational cyclists. People do it for fitness and fun and try to better their time every year. M: How long does it take to cycle one-way, Marilyn?
W: About seven to nine hours for the average cyclist. Racers can do it in four hours. But as I said, the tour is not intended to be a race.
M: How many people will be taking part this year?
W: This is our biggest year ever. We have twelve hundred cyclists registered.
M: I’d hate to be on the road when the cyclists start out.
W: Don’t worry, we’ve introduced staggered starts to avoid these problems. Our first group will leave Ottawa at seven o’clock, and other groups will follow every twenty minutes.
M: Thank you, Marilyn. Now down to the starting line of the university.
选项
A、To meet cyclists from other countries.
B、To race with professional athletes.
C、To exercise and enjoy themselves.
D、To compete for a valuable first prize.
答案
C
解析
本题考查原因。根据原文“It is not a race, but more like an endurance test for recreational cyclists.”可知比赛的组织者认为这并不是一场竞技,而是参赛者锻炼身体,寻找乐趣和提高成绩的一次耐力赛。因此选项C正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3824307.html
相关试题推荐
Whataretheymainlytalkingabout?[br][originaltext]A:Iwanttofindapart
Whataretheymainlytalkingabout?[br][originaltext]A:Iwanttofindapart
Thespeakerlikesteachingbecauseof______.[br][originaltext]Ihavetoteach
Thespeakerlikesteachingbecauseof______.[br][originaltext]Ihavetoteach
Thespeakerlikesteachingbecauseof______.[br][originaltext]Ihavetoteach
Thespeakerlikesteachingbecauseof______.[br][originaltext]Ihavetoteach
Betweengettingupandhermeeting,thewomanhadabout______.[originaltext]A:
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]Johnmetmeatthedoorandsaid
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]Johnmetmeatthedoorandsaid
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]Johnmetmeatthedoorandsaid
随机试题
PASSAGEFOUROpen-minded.从文章第五段德库安所取得的成就以及最后一段第二句中的international—mindedinheritor
[originaltext]Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanythingpart
刺绣(embroidery)是一种具有悠久历史的传统中国手工艺品(handicraftart)。刺绣是用绣针和彩线在织物绣制各种图案。传统刺绣既可以单
Thefollowingisalistofsignsforpublicattention.Afterreadingit,youare
填写病案首页时,疾病诊断的填写顺序应遵循的基本原则是()A.对一个复杂的
有一批灯泡共1000箱,每箱200个,现随机抽取20箱并检查这些箱中的全部灯泡,
以下处方的"后记"内容中,不正确的是A.药品费用 B.医师签章 C.发药药师
52、智能变电站标准中定义的发送GOOSE报文服务不允许客户以未经请求和未确认
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
共用题干 一般资料:求助者,男性,41岁,高中毕业,已婚。案例介绍:半年多前的
最新回复
(
0
)