首页
登录
职称英语
Rich people in Britain have been hunting foxes [br] [originaltext] Foxes and
Rich people in Britain have been hunting foxes [br] [originaltext] Foxes and
游客
2024-10-30
60
管理
问题
Rich people in Britain have been hunting foxes [br]
Foxes and farmers have never got on well. These small dog-like animals have long been accused of killing farm animals. They are officially classified as harmful and farmers try to keep their numbers down by shooting or poisoning them.
But some people who take part in hunting think of it as a sport; they wear a special uniform of rod coats and white trousers, and follow strict codes of behavior. But owning a horse and hunting regularly is expensive, so most hunters are wealthy.
It is estimated that up to 100,000 people watch or take part in fox hunting. But over the last couple of decades the number of people opposed to fox hunting has risen sharply. Nowadays it is rare for a hunt to pass off without some kind of confrontation between hunters and hunt saboteurs. Sometimes these incidents lead to violence, but mostly saboteurs interfere with the hunt by misleading riders and disturbing the trail of the fox’s smell, which the dogs follow.
This year supporters of fox hunting face a much bigger threat to their sport. A Labour Party Member of the Parliament, Mike Foster, is trying to get Parliament to approve a new law which will make the hunting of wild animals with dogs illegal. If the law is passed, wild animals like foxes will be protected under the ban in Britain.
选项
A、by resorting to violence.
B、by taking legal action.
C、by confusing the fox hunters.
D、by demonstrating on the scene.
答案
C
解析
语义理解题。短文的后面提到“... but mostly saboteurs interfere with the hunt by misleading riders and disturbing the trail of the fox’s smell, which the dogs follow.”可知多数时候反对者是通过误导猎人或者混淆狐狸的气味来干扰猎狗的追踪。选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3824237.html
相关试题推荐
Whenwasthefirstactualradiobroadcastmade?[originaltext]ItwasanItali
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
Whatarespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday
HowmanyelectoratesopposedtheEUconstitutioninFrench?[originaltext]Fre
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes[originaltext]Foxesandfarmer
随机试题
Some______goodluckbroughtusnothingbuttrouble.A、seeminglyB、satisfactoril
Theroadisquiet.There______trafficeveninthedaytime.A、isn’tmuchB、aren’
Paintinghasbeencontinuouslypracticedbyhumansforsome20,000years.To
ReadingontheInternetI.The【T1】ofreadingandInterne
[originaltext]Whatisthewomangoingtodoonweekends?[/originaltext]A、Sheis
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweath
[originaltext]Hello,I’mCallumRobertsonandyou’relisteningtothemusicsho
运输企业人员价值是指顾客从运输人员的()方面享受到的利益。A.知识水平 B
总体平均数的假设检验方法通常有()A.Z检验法 B.t检验法 C.χ2
郭某出现的感知障碍症状包括()。多选A.幻嗅 B.钟情妄想 C.幻听 D.
最新回复
(
0
)