首页
登录
职称英语
Several centuries ago, Spaniards and Portuguese came to the Amazon River area to
Several centuries ago, Spaniards and Portuguese came to the Amazon River area to
游客
2024-10-29
43
管理
问题
Several centuries ago, Spaniards and Portuguese came to the Amazon River area to _________. [br]
The Amazon River is one of the largest rivers in South America. It flows through several countries, including Brazil. Several centuries ago, when the colonizing Spaniard and Portuguese first arrived in that area, they found a well-developed local civilization which gradually died out under the influence of the invaders. Nowadays the area is inhabited by local Indians, some of them primitive peoples, and peasant farmers, the mixed descendants of the Indians, the Europeans and the Africans once brought to the continent as slaves. The area around the Amazon-known as the Amazon Basin-is famous for its dense tropical rain forest covering millions of hectares of land. Many of the local Indians live in the forest itself, depending on it for their food, clothes and shelter. The farmers on the fringes of the forest increase their farmland by cutting down the trees and burning the undergrowth-a method known as "slash and burn" farming. As the country strives to develop, large monoculture plantations growing crops such as sugar and coffee for export occupy an increasing amount of land.
选项
A、Dense tropical rain forest
B、Plantations
C、Rich cultures
D、Primitive tribes
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3822785.html
相关试题推荐
Althoughthetownhadbeenattackedbytilestormseveraltimes,________wasdo
Severalcenturiesago,SpaniardsandPortuguesecametotheAmazonRiverareato
Severalcenturiesago,SpaniardsandPortuguesecametotheAmazonRiverareato
Severalcenturiesago,SpaniardsandPortuguesecametotheAmazonRiverareato
AlthoughIspoketoheraboutthematterseveraltimes,shetooklittle______o
Thewoman______thestorythatshecouldn’thelpcryingforseveraltimes.A、inv
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Severalhundredpeopl
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Therewereseveralimp
[audioFiles]audio_ezf_m_0264(20102)[/audioFiles]Thereareseveralwaysyo
ThemachinewhichweboughtfromtheUnitedStatesseveralyearsagoneeded.A、be
随机试题
PASSAGETWOToexamineitsquestionsystematically.第5段首句开头的Todoso表明Dr.Pagel的研究目
Myparentsdiedyoung,butIhavedonewellinthisrespect________myotheran
A.没有骨关节损伤的前臂或小腿出血 B.全身各部位,尤其用于四肢的止血 C.
A.生理试验 B.可乐定试验 C.加压素试验 D.禁水试验 E.葡萄糖耐
最宜治湿浊中阻呕吐的药物是A.佩兰 B.砂仁 C.白豆蔻 D.藿香 E.
属于等渗性缺水病因的是A.消化液的急性丢失,如大量呕吐等 B.反复呕吐补液不足
(2020年真题)根据《证券法》,下列关于承销团的说法,错误的有( ) I向
症见右少腹疼痛拒按,按之其痛如淋,甚则局部肿痞,或右足屈而不伸,伸则痛剧,小便自
按照《中华人民共和国外汇管理条例》规定,不属于外币支付凭证或支付工具的是:A、票
躯体疾病所致精神障碍的共同特点,除了A.精神症状多发于躯体疾病高峰期 B.躯体
最新回复
(
0
)