首页
登录
职称英语
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because ______. [originaltext]
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because ______. [originaltext]
游客
2024-10-29
48
管理
问题
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because ______.
A physician can expect to be called at any hour of the day or night, wherever he is, whatever he is doing. It’s just part of the job.
Dr. Sheeler was no exception. (14[D])He, however, had received no calls from the Nelson family in quite some time and was a bit surprised when one night, shortly after he had fallen asleep, the phone rang and he heard, "Doctor, this is Jim Nelson. Come right away. My wife is in pain. At first it was not serious, but now the pain is very severe. She just sits here groaning and clutching her side. I’m sure it’s appendicitis."
Recalling what he remembered about the Nelsons, Dr. Sheeler tried to calm the near-hysterical man at the other end of the line. "Now, now, Mr. Nelson, it can’t be all that bad, probably just indigestion. I’ll come around the first thing in the morning."
"But, doctor, I’m sure it’s her appendix. You’ve got to come now. My wife’s life may be in danger!"
"That’s absurd," (15[B]) the doctor said disapprovingly, now somewhat irritated at the other man’s insistence. "(17[D])I took your wife’s appendix out two years ago. You know as well as I do that she hasn’t got another one."
"I know that, Dr. Sheeler." said the sad husband. "(16[B]) But last year I got another wife."
选项
A、the new patient should not have known his phone number
B、he seldom called at night
C、the Nelsons had been very healthy
D、the Nelsons had not called him for a long time
答案
D
解析
细节题。文章中说:他已经很久没有接到过来自Nelson家的电话(no calls…in quite some time),然而一天晚上接到了Jim Nelson的电话,这让他感到有一点吃惊(surprised)。故本题为D
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3822138.html
相关试题推荐
WhathastheRSPCAcalledontheGovernmenttodo?[br][originaltext]Ber
WhathastheRSPCAcalledontheGovernmenttodo?[originaltext]Bertrand
Whatdidthewomanaskthemantodo?[br][originaltext]W:Hello,Steve?M:Hi
Whatdidthewomanaskthemantodo?[br][originaltext]W:Hello,Steve?M:Hi
Whatdidthewomanaskthemantodo?[originaltext]W:Hello,Steve?M:Hi,Vero
Whohassurvivedthecrash?[br][originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatin
Whichofthefollowingisthemaintopicofthenews?[originaltext]Germany
Thelandslidehasclaimed______livesonasouthernisland.[originaltext]
WhatwasthepurposeofU.S.firstlady’svisit?[originaltext]U.S.firstl
WhichofthefollowingisNOTshowinganincreasethisyear?[br][originaltext
随机试题
Lookatthenotebelow.Youwillhearaconversationaboutapayment.Tofindou
Ifinditwholesometobealonethegreaterpartofthetime.Beingincompany
Amongits1.8millionresidents,thereisonanaverageoneAsian______(每4个居民中
DoCollegeInterviewsCount?[A]DannyPetersworekhakis
ANNUALPERCENTCHANGEINDOLLARAMOUNTOFSALES
Moreandmore,theoperationofourbusiness,governments,andfinancialins
以下关于薪酬说法错误的是()A.薪酬水平决定了组织薪酬的外部竞争性 B.
我国的旅游饭店分为五个星级,其中最高为一星级饭店。()
承包商甲某与某建筑材料供应商签订了钢材购销合同,约定建材供应商向乙承包商,丙承包
A.较稳定,遇湿热不起变化,但可压性和流动性较差的药物 B.较不稳定,遇湿热分
最新回复
(
0
)