首页
登录
职称英语
When Rod Laver got behind, he would ______. [br] [originaltext] Bod Laver w
When Rod Laver got behind, he would ______. [br] [originaltext] Bod Laver w
游客
2024-10-29
39
管理
问题
When Rod Laver got behind, he would ______. [br]
Bod Laver was a tennis "great." He was top man on the court for thirteen years, from 1962 to 1975. Whenever he got behind, the "Little Giant" didn’t tighten up.(11[D])Instead, he relaxed. He didn’t start to play a "safe" game. He took chances. He played as if he was ahead. And more times than not it paid off.
We meet fear and worry every day. (14 [C])But when fear and worry cause us to lose our head, things get really bad. During the 1930’s we were in deep trouble as a country .One out of three people was out of work. F. D. R. said, "The only thing we have to fear is fear itself." (12[A])He knew that if Americans looked at their troubles with a clear head, they would work out of them.
Did you ever hear the story of Kelly? One day, Kelly walked over to his neighbor Casey to borrow his wheelbarrow. On the way Kelly started to think, "What if Casey isn’t home?" A few steps further the thought hit Kelly. "What if his wheelbarrow is broken?" (13[C])Kelly was getting more and more upset by "What if". Kelly began to say to himself, "What if Casey won’t lend me the wheelbarrow?"
By the time he rang Casey’s bell Kelly was in an angry mood. Casey came to the door and greeted Kelly in a friendly way. Kelly pulled back and let Casey have one on the jaw, "Keep your darn wheelbarrow," growled Kelly as he walked back to his house.
选项
A、Americans would lose if they gave way to fear
B、Americans have no real troubles during the 1930s
C、F. D. R. would solve America’s problems because he was not afraid
D、Americans were in trouble because they hadn’t looked at their troubles with clear heads
答案
D
解析
细节题。听到题干中的那句话,要注意听下文的解释:他知道如果美国人用a clear head去考虑他们的麻烦,他们能赢。这与选项A 的意思一样,虽然表达形式相反。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3821789.html
相关试题推荐
WhathappenedthisFriday?[br][originaltext]AnAmericanAirlinesDC-10j
WhathappenedthisFriday?[originaltext]AnAmericanAirlinesDC-10jetline
WhichofthefollowingisNOTsuggestedinthepassage?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisNOTsuggestedinthepassage?[br][originaltext]
Wheredidtheoutbreakofbirdflustart?[br][originaltext]Russia,which
WhatwasthepriceofabarrelofcrudeoilonFriday?[originaltext]Higher
Whatisthemaintopicofthisspeech?[br][originaltext]Today,I’dlike
Whatisthemaintopicofthisspeech?[originaltext]Today,I’dliketopre
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Whenwasthelastti
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Whenwasthelasttimetha
随机试题
Intheprecedingchapter,economicwelfarewastakenbroadlytoconsistofth
Themancomestothecityto[br][originaltext]W:HelloJames.M:Deborah!Hel
施工项目成本控制的主要措施有()。A.组织措施 B.技术措施 C.经济措施
瓦斯煤尘爆炸事故发生后可能会引起巷道冒顶片帮等二次灾害,造成更严重损失。抢险救灾
下列哪项不是西咪替丁的不良反应A.精神错乱 B.心率增加 C.粒细胞减少
39.X商品的替代品与互补品价格的上升,分别引起X商品月需求量变动为50单位和
A.酸值加皂化值 B.皂化值减酸值 C.酸值减皂化值 D.羧酸和酚类成分总
下列关于存货监盘的说法中,正确的有()。A.存货监盘的相关程序可以用作控制
根据《全国主体功能区规划》,不属于国家层面禁止开发区域功能定位的是()。A、珍
下列情形中,符合工程发包、分包管理相关规定的有()。A.建设单位将建筑工程项目
最新回复
(
0
)