首页
登录
职称英语
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at
游客
2024-10-28
62
管理
问题
Predicting the future is always risky. But it’s probably safe to say that at least a few historians will one day speak of the 20th century as America’s "Disney era". Today, it’s certainly difficult to think of any other single thing that represents modem America as powerfully as the company that created Mickey Mouse. Globally, brands like Coca-Cola and McDonald’s may be more widely known, but neither concludes 20th-century America in quite the same way as Disney.
The reasons for Disney’s success are quite a lot, but ultimately the credit belongs to one person - the man who created the cartoon and built the company from nothing, Walt Disney. Ironically, he could not draw particularly well. But he was a genius in other aspects. In business, his greatest skills were his insight and his management ability. After setting himself up in Hollywood, he single-handedly pioneered the concepts of branding and merchandising -- something his company still does brilliantly today.
But what really distinguished Disney was his ability to identify with his audiences. Disney always made sure that his films portrayed the "little boy". He achieved this by creating characters that reflected the hopes and fears of ordinary people.
Disney’s other great virtue was the fact that his company -- unlike other big corporations had a human face. His Hollywood studio -- the public heard -- operated just like a democracy, where everyone was on first-name terms and had a say in how things should be run. He was also regarded as a great patriot because not only did his cartoons praise America, but, during World War II, his studios made training films for American soldiers.
The reality, of course, was not so perfect. As the public would later learn, Disney’s patriotism had an unpleasant side. After a strike by cartoonists in 1941, he agreed to work for the FBI secretly, identifying and spying on colleagues who he suspected were anti-government.
But, apart from his affiliations with the FBI, Disney was more or less the genuine article. A new book, The Magic Kingdom: Walt Disney and the American Way of Life, confirms that he was very definitely on the side of ordinary people. In the 30s and 40s he voted for Franklin Roosevelt, believing he was a leader of the workers. Also, Disney was not an apologist for the FBI, as some have suggested. In fact, he was suspicious of large, bureaucratic organizations, as is evidenced in films like That Darned Cat.
By the time he died in 1966, Walt Disney was as famous as Thomas Edison and the Wright Brothers. To business people and filmmakers, he was a role model; to the public, he was "Uncle Walt" -- the man who had entertained them all their lives, the man who represented all that was good about America.
选项
A、painting.
B、creativity.
C、management.
D、merchandising.
答案
A
解析
细节题。第二段很清楚地交代过他不擅长绘画。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3821200.html
相关试题推荐
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
Whenyouchooseafreezer,rememberit’sprobablygoingtobewithyoufora
______,healwaystrieshisbesttocompleteitontime.A、Howeverthetaskish
Whatdoesthemanprobablydo?[br][originaltext]W:Wellhithere.Whatareyo
Whatdoesthemanprobablydo?[originaltext]W:Wellhithere.Whatareyoulook
Predictingthefutureisalwaysrisky.Butit’sprobablysafetosaythatat
Whatisthemaintopicoftheconversation?[originaltext]M:You’reprobablywon
Britainhasalwaysbeenfortunateinhavingplentifulenergyresources.A
Britainhasalwaysbeenfortunateinhavingplentifulenergyresources.A
Howwelookprobablyworriesusmore______weareinourteensthanatanyothe
随机试题
"Whatdoesthemiddlemandobutaddtothepriceofgoodsintheshops?"Suc
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
参与私募债券认购和转让的投资者应符合的条件有()。A.是经有关金融监管部门批准
在免疫应答中,巨噬细胞A、产生抗体 B、表达TCR C、产生细胞因子 D、
中国证监会自受理证券公司申请介绍业务的申请材料之日起()工作日内,作出批准或者
关于授权原则,不正确的是A.权责对等 B.公平竞争 C.视能授权 D.监督
以下关于督导的教育功能说法不正确的是()。A.更加关注被督导者知识和技能上的不足
—般来说,如果交易者自己规模较小,则对应的期货合约的交易单位就可以设计的大一些。
关于合同解除的表述,下列哪一选项是正确的?A:赠与合同的赠与人享有任意解除权B
辅食添加引入的第一种食物应是A.蛋黄 B.鲜牛奶 C.配方奶粉 D.蔬菜泥
最新回复
(
0
)