首页
登录
职称英语
Muhammad Ali started to learn boxing because______. [br] [originaltext] At
Muhammad Ali started to learn boxing because______. [br] [originaltext] At
游客
2024-10-27
61
管理
问题
Muhammad Ali started to learn boxing because______. [br]
At first Muhammad Ali-Cassius Clay had no intention of boxing. After his bike was stolen, in the month of October 1954, when he was twelve, his whole life destiny changed in an instant. Ali exclaimed a "state-wide bike hunt". A police officer who heard this offered Ali lessons in how to box in order to beat up the thief. This was the starting point in Muhammad Ali’s boxing career.
In the late fifties, Cassius Clay ruled Golden Gloves and the AAU national champion. A quick fight at the Rome Olympics in 1960, Cassius Clay beat a Polish fighter to a "bloody pulp" and took home the gold. In 1962 Muhammad Ali knocked out Archie More in the fourth round as he predicted. In 1964, Muhammad Ali became world heavy weight champion by beating Sonny Listen.
However, he did not fight for three and a half years when he was standing up forhis rights during the Vietnam War. He said, "I have no Quarrel with Vier Cong." He did not want to fight because the more troops we sent in, the more we lost. His reason for not going in was religious beliefs. They stripped him of his world title, fined him ten thousand dollars, and sentenced him to 5 years in prison.
In 1970, he returned to the ring, when he was granted a boxing license. And he began to win lots of championships in the following decade. But his career ended with a ten-round victory over Trevor Berbick in 1981.Later that year Ali began suffering symptoms of Parkinson’s disease.
选项
A、1962.
B、1960.
C、1954.
D、1964.
答案
B
解析
根据短文,阿里的英文全名是Muhammad Ali-Cassius Clay。所以,文章里提到过:A quick fight at the Rome Olympics in 1960,Cassius Clay beat a Polish fighter to a“bloody pulp”and took home the gold.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3819115.html
相关试题推荐
Mywifecouldn’tsleeplastnightbecausethetapinthebathroomwas______A、dr
Therehasbeena______increaseofcomplaintaboutthematterbecauseofmisun
MuhammadAlistartedtolearnboxingbecause______.[br][originaltext]At
MuhammadAlistartedtolearnboxingbecause______.[br][originaltext]At
MuhammadAlistartedtolearnboxingbecause______.[originaltext]Atfirst
WhichofthefollowingcanMr.ButlerNOTbenormallyregardedas?[originaltext
Whoisthemantheyaretalkingabout?[br][originaltext]W:Jack,I’mveryupset
NATOtroopswilljoinin______.[br][originaltext]NATOtroopsaretojoi
Accordingtothenewsitem,whenwasJamesmurdered?[br][originaltext]M
Accordingtothenewsitem,whenwasJamesmurdered?[originaltext]Mostof
随机试题
WheredoesthefinancialsupportofElectroOpticSystems’lasertrackingtechno
Whowillbeimposedsanctionaccordingtotheagreementoftheconference?[orig
CATVisashortwayofsaying"communityantenna(天线)television".But"cable
Intermsofattitudestocreativitythereseemstobeareversalofprioritie
[originaltext]M:Ihaven’tseenyouforages.Howareyougettingonwithyour
Debateisavaluablewaytopractisecom
某银行2021年4月购买了A公司800万元人民币的应收账款,这属于()业务
与甲状腺有关的肿瘤特点是()。A.位于顶部 B.具有对称性 C.常多囊性
红星小学二年级学生张某、田某、刘某趁老师未来上课,溜到学校操场玩耍,在相互打闹中
A.胶体果胶铋 B.胃蛋白酶 C.奥美拉唑 D.莫沙必利 E.还原型谷胱
最新回复
(
0
)