首页
登录
职称英语
WWW, a Wide and Wonderful World Most large
WWW, a Wide and Wonderful World Most large
游客
2024-10-25
33
管理
问题
WWW, a Wide and Wonderful World
Most large companies already provide Internet connections to the desktop and their availability in small and medium sized companies is expanding rapidly. Besides the items noted above, we can expect to see distributed learning through correspondence courses, via e-mail (and soon Internet phone and later conferencing) where teacher feedback comes in minutes or hours without the need for costly faxes and can therefore be offered much more widely. As secure financial transactions become more widely and cheaply available this kind of service will also become a more practical reality for individual use too. Right now it is possible to arrange machine translation of documents for some languages at low cost over the Net and the quality, accuracy and number of languages is improving all the time. We can expect that these services will expand rapidly and continue to be of much higher quality than is possible with desktop PC software translation programs. Combined with the use of e-mail checking by bilingual expert translators these machine translations can greatly expedite translation and therefore reduce costs. As the software improves, costs will plummet quickly since the need for human intervention and its associated costs will become necessary only for material which is to be published as the quality of machine translation begins to match or be better than that which is available from all but the very best human translators.
Use the Internet yourself, encourage friends to do likewise and make it available for your staff. The Net is a global equalizer which will just get better and better. Right now is the time to begin. Language learning resources are finally available at reasonable cost, so couple your learning program to the Net and get human benefits from the technology on your desktop. It’s a wide and wonderful world. [br] What kind of translation is exactly expected by the author of this passage?
选项
A、Machine translation of documents.
B、Desktop PC software translation programs.
C、Machine translation of programs on the Net.
D、Translation services on the Net.
答案
D
解析
按照本文的第二段Right now it is possible to arrange machine translation of documents for some languages at low cost over the Net and the quailty, accuracy and number of languages is improving all the time.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3816696.html
相关试题推荐
WWW,aWideandWonderfulWorldMostlarge
WWW,aWideandWonderfulWorldMostlarge
WWW,aWideandWonderfulWorldMostlarge
______beforewedepartthedayaftertomorrow,weshouldhaveawonderfulparty
______beforewedepartthedayaftertomorrow,weshouldhaveawonderfuldinne
随机试题
Charmistheultimateweapon,thesupremeseduction,againstwhichthereare
HowtoSpeakGoodEnglishI.IntroductionA.Manylearne
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogive
Ifyouarebuyingacar,youmaypayforitoutofsavings.A、假使你正在买一辆汽车,你也许会透支购买。
[originaltext]Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentre
关于加压送风系统,下列说法错误的是()。A.层数超过32层的高层建筑,其送风
预防肺结核流行的最主要措施是A.接种卡介苗 B.不要随地吐痰 C.发现病人迅
不收取基金销售服务费的,对持有持续期长于6个月的投资人,应当将不低于赎回费总额的
新药上市后监测,在广泛使用条件下考察疗效和不良反应A.Ⅰ期临床试验 B.Ⅱ期临
下列关于地下室防水的说法,正确的是()。A.根据防水材料与结构基层的位置关
最新回复
(
0
)