首页
登录
职称英语
The Internet The Internet i
The Internet The Internet i
游客
2024-10-25
35
管理
问题
The Internet
The Internet is already the greatest equalizer of all time and can only become more so. While it may never match the ease of learning face-to-face it is now an excellent resource which is improving by leaps and bounds every day. The more you use it, the more you’ll appreciate just what a powerful resource it is. Love it or hate it, our lives will be increasingly affected by it as international boundaries dissolve in the face of this high-tech equalizer.
The Internet is a fantastic resource for language learning. It will soon be even better. Make the most of it now and use it more in the future. Right now you have a resource which is text. The Net allows you to read about any subject which interests you in whatever language you’re learning. It’s great for:
Reading about how to learn — using resources to find out good ways to learn a language quickly.
Source reading material — since you have a Net connection on your desk it costs nothing more to get an endless supply of written information about any subject which interests you. With over forty million URL’s on the World Wide Web already and many more appearing every day, and with thousands of newsgroups you no longer need rely on your local bookshop to get over-priced books, newspapers or magazines to read.
Finding pen pals — email makes it easy and fast to correspond with short letters on a daily basis. And it’s free, so very frequent correspondence is finally practical and affordable, while finding someone to correspond with has finally become quite easy.
In the future we expect:
Voice communication will become more accessible as standard protocols emerge for person to person "telephone" calls. Right now both people need to have the same telephone software and a fast link to the Net if they want to talk to each other, so person to person discussion is a little difficult to organize. Emerging standards will soon solve this problem.
Video tele-conferencing is a reality now, but will become much easier and of better quality as high speed ISDN and cable links become cheaper and more commonly available.
Desktop cameras and microphones become cheaper and more likely to be available for widespread personal use. [br] In the future, according o the writer, all of the following are expected EXCEPT
选项
A、more accessible voice communication.
B、cheaper cable links more commonly available.
C、more global pen friends through emails.
D、easier and better video tele-conferencing.
答案
C
解析
根据文章有关交笔友的段落,没有表明会增加。而且,在专门讲述期望的几个段落内,作者没有提及交笔友。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3816232.html
相关试题推荐
ThemandidthefollowingthroughtheInternetthatdayEXCEPT_______.[br][o
ThemandidthefollowingthroughtheInternetthatdayEXCEPT_______.[br][o
TheInternetTheInterneti
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Internetexpertsare
NowadaysInternetenablesustoknowthingshappenalmostattheexactmoment__
WhofirstcreatedthenetworksthatlaterdevelopedintotheInternet?[br][or
WhofirstcreatedthenetworksthatlaterdevelopedintotheInternet?[br][or
WhofirstcreatedthenetworksthatlaterdevelopedintotheInternet?[original
[audioFiles]audio_ezfm_0010(20104)[/audioFiles]TheInternetisaworldwide
NowadaysInternetisrevolutionizingourglobeandgreatlyfacilitatingourm
随机试题
Byalmosteverymeasure,PaulPfingstisanunsentimentalprosecutor.Lastw
[originaltext]EverycultureandeverycountryintheworldcelebratestheN
THETRANSPORTATIONREVOLUTION1Bythecloseoftheeighteent
Iwanttodiscusssomeideasabouthowwemanageunderground【B1】______.Ifw
Low-carbonFuture:WeCanAffordtoGoGreen[A]Tacklingclima
A.疏通经络,清肝明目,开胸导滞,缓痉镇痛 B.肢体疼痛,麻木不仁,风湿痹痛,
A.血培养及肥达反应 B.特异性抗体IgM检测 C.白细胞计数分类及尿常规
抗战时期以毛泽东为核心的中央领导集体初步形成,其中重要成员有( ) A.刘少
(2018年真题)某项目初始投资10000元,年利率8%,期限为1年。每季度付息
根据劳动合同法律制度的规定,用人单位需承担的义务有()。A.告知劳动者工作内容、
最新回复
(
0
)