首页
登录
职称英语
Why does television carry more national advertising than any other medium in Por
Why does television carry more national advertising than any other medium in Por
游客
2024-10-24
61
管理
问题
Why does television carry more national advertising than any other medium in Portugal?
Television carries more national advertising than any other in the United States. The same is true in some smaller countries such as Spain and Portugal, where it is the only medium reaching a general national audience. In many countries--Sweden and Denmark, for example--the state-owned television accepts no advertising. In many other countries the amount of commercial time is extremely limited, as in France, Germany, and Italy. Soviet state-owned television began accepting a limited amount of advertising in 1988.
The chief reason for the popularity of television among United States advertisers is that it reaches a vast number of people at the same time. While it can cost well over 100,000 dollars, a 30-second commercial on network television can be seen and heard by as many as 25 million viewers. For manufacturers who must make prospects aware of their products and convince them of its benefits immediately, there is nothing as efficient as television advertising.
Because it employs motion as well as words, pictures, sound, and music, television is a valuable medium for products on display. No other medium is as effective in showing how quickly an automobile can accelerate or how well a brand of wristwatch will stand up under abuse and continue to run. Similarly, it is an ideal medium for conveying a mood or an emotional benefit for products such as long-distance telephone calls.
选项
A、Because it is the most economic way of advertising.
B、Because it is the most vivid way of advertising.
C、Because it is the only medium reaching a general national audience.
D、Because it is the only legal medium of advertising in the country.
答案
C
解析
此题是测试原因的事实细节题,根据文中“Television carries more national advertising than any other in the United States. The same is true in some smaller countries such as Spain and Portugal,where it is the only medium reaching a general national audience.”可知答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3814798.html
相关试题推荐
WhydoestelevisioncarrymorenationaladvertisingthananyothermediuminPor
WhydoestelevisioncarrymorenationaladvertisingthananyothermediuminPor
WhydoestelevisioncarrymorenationaladvertisingthananyothermediuminPor
WhydoestelevisioncarrymorenationaladvertisingthananyothermediuminPor
MSNisaconvenient,highlyinformalmediumforconveyingmessagesthat______w
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthen
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthen
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthen
Televisionsenableustoseethingshappenalmostattheexactmoment______.A、w
Itwas______SaudiArabiamakingitsnationalelection.[br][originaltext]
随机试题
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______growingnum
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]Westerndoctorsarebeginningtounderstandwhattraditional
[originaltext]Hello,everyone.Intoday’slecture,wewillstudysomeexpre
TheAmericanIndians——ApeopleinCrisisIndianslivedinNor
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
切除空回肠后,不会影响下列哪种营养素的吸收( )。A.脂溶性维生素 B.钙
治疗寒闭神昏的首选药物是()A.冰片 B.麝香 C.苏合香 D.石菖
前列腺液检查见到白细胞、前列腺颗粒细胞明显增多、红细胞轻度增高,卵磷脂小体消失,
根据《建筑桩基技术规范》(JGJ94—94)的规定,下列有关桩基承台的构造要求
最新回复
(
0
)