首页
登录
职称英语
Men seem to have always taken an interest in meteorites, but not until the
Men seem to have always taken an interest in meteorites, but not until the
游客
2024-10-24
48
管理
问题
Men seem to have always taken an interest in meteorites, but not until the early nineteenth century were these objects considered worth preserving for scientific study.
In the beginning, people believed that because meteorites fell from the heavens, they were either gods themselves or messages from the gods. Thus the more civilized of early men carefully kept the meteorites, draping them in costly linens and anointing them with oil. In many instances, the people built special temples in which the meteorites were to be worshiped. Meteorite worshiped was common long in the Mediterranean area, and in Africa, India, Japan, and Mexico: such worship still persists in some regions.
Although many people held meteorites in reverence particularly if they were seen to fall, other practical minded individuals made good use of the durable and easily worked alloy provided by nature in the nickel-iron meteorites. They frequently used of this metal to make tools, and often pots and other utensils. Throughout history, meteoritic iron has been used in the manufacture of special swords, daggers, and knives for members of royalty. Attila and other early conquerors of Europe boasted of "swords form heaven". As late as the end of nineteenth century, several swords were made from a Japanese iron meteorite at the command of a member of the Japanese court. [br] Until the end of the nineteenth century meteoritic iron was used to ______.
选项
A、provide special weapons for royalty
B、build churches and temples
C、manufacture sturdy tools
D、all of the above
答案
A
解析
本题问到直到十九世纪末,陨石中的铁还在被用来做什么。可以用排除法来解答此题。首先我们可排除掉选项B。“修建教堂和寺庙”,因为文章只谈到了人们修建庙宇来供奉陨石;由此,还可以排除掉D。答案C“制造的坚实的工具”和A“为皇室成员制造特殊的武器”,似乎都正确,但经过仔细推敲,应选A。因为在文中提到“Throughout history meteoritic iron has been used in the manufacture of special swords, daggers, and knives for members of royalty”和“As late as the end of the nineteenth century, several swords were made from a Japanese iron meteorite at the command of a member of the Japanese court.”而且文中并没有特别提到人们用陨石中的金属制造工具的时间。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3814645.html
相关试题推荐
What’sthewomaninterestedin?[br][originaltext]M:Helio,ma’am,whatcanI
What’sthewomaninterestedin?[br][originaltext]M:Helio,ma’am,whatcanI
Theyhavealwaysregardedamanof______andfairnessasareliablefriend.A、ro
Thedocumentarieswere______greatinteresttothem.A、/B、toC、inD、ofD介词用法题。系
Menseemtohavealwaystakenaninterestinmeteorites,butnotuntilthe
Menseemtohavealwaystakenaninterestinmeteorites,butnotuntilthe
Menseemtohavealwaystakenaninterestinmeteorites,butnotuntilthe
Hisactionisalways______withhiswords.A、consolidatedB、consistentC、constan
Whatcourseisthestudentinterestedin?[br][originaltext]R:Goodmorning.C
Whatcourseisthestudentinterestedin?[originaltext]R:Goodmorning.CanIh
随机试题
[originaltext]Man:Goodmorning.Say,doyouknowwhattheassignmentisforou
Inthecinema,therewasanoldman______besideme.A、atB、sitC、sittingD、tosit
TheReboundBringsInvestingOpportunityHere’sthenot-so-b
A—artificialintelligenceB—knowledgeeraC—commandandcontrol
房间空调冷负荷与()有关。A.设备、器具、管道的散热量 B.室内湿衣服水分
明代小说《说唐》《杨家将传》中,樊梨花与穆桂英以武艺压倒夫婿,并挂帅出征;清代说
根据下表,回答:世界部分城市气候状况 表中最靠近赤道的四个城市,其年均
在下列哪种情况下,购买者不具备较强的讨价还价能力()。A.购买商相对集中并大量
表现为语声高亢,洪亮有力,声音连续的证有A.阳证 B.阴证 C.热证 D.
成年人的呼吸次数,正常值为A.40次/分钟 B.16~20次/分钟 C.25
最新回复
(
0
)