首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT mentioned in the news? [br] [originaltext] Eu
Which of the following is NOT mentioned in the news? [br] [originaltext] Eu
游客
2024-10-23
72
管理
问题
Which of the following is NOT mentioned in the news? [br]
Europe produces around 20 million tonnes of sugar each year—much more than it consumes. Producers enjoy guaranteed prices some three times those on world markets. High tariffs keep cheaper imports out— while subsidies allow producers to dump millions of tonnes on export markets each year. So unveiling this re- form the Em’s Agriculture Commissioner Frans Fischler said it recognized the unpleasant truth that an artificially high sugar price in the EU was not economically viable and was bad news for development policy and consumers too. The new proposals would reduce by about a third the guaranteed price that EU producers receive. The proposals would also cut quotas—or the amount of product eligible for subsidies. That should ultimately lead to a drop in production.
选项
A、It’s not good for the reform.
B、It’s not economically viable.
C、It’s bad for development policy and consumers.
D、It’s unfavorable for consumers.
答案
A
解析
本题是推理封断题,根据文中“So unveiling this reform the ETd’s Agriculture Commissioner Frans Fischler said it recognlsed the unpleasant truth that s styigivislly high sugar price in the EU was not economically viable and was bad news for development policy and consumers too.”可知原因是B,C,D,因此选人unveil:揭示,揭开;viable切实可行的
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3813531.html
相关试题推荐
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[originaltext]Fifteenpe
Whatarethetwopeopletalkingaboutinthisconversation?[originaltext]M:Let
WhydomanyvisitorscometoCambridge?[originaltext]"Whereistheunivers
HowmanybikemessengersaretherewhosendpackagesinNewYork?[originaltext]
Whyisthemanmadetoshowhisdriver’slicense?[originaltext]W:Okay.MayIs
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowing
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[br][originaltext]Eu
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[originaltext]Europep
WhichofthefollowingisNOTtrue?[br][originaltext]NowtoJapanandth
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
随机试题
Mobilegadgetslikemobilephones,MP3playersandPDAsaremoreandmorepo
Whimneighborhoodsarebecomingdarkerin【1】______andmoreexpensive.【1
SolongastheDalaiLamacangiveuphisdivisivestandandadmitthatTibetis
Ididn’tknowatthetimewhathappenednext.Sartorisdidn’ttellmeuntil
根据《建筑工程建筑面积计算规范》(GB/T50353-2013),高度为2.1米
下列各项,不属于脾气虚证临床表现的是()A.饮食纳少 B.大便溏稀
《针灸大成》的作者是哪位医家A.王焘 B.滑伯仁 C.杨继洲 D.汪机
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
设x=x2ey+y2sinx,则=()。A、2xey-y2cosx B、x2
普通硅酸盐水泥的代号是()。A.P·P B.P·F C.P·C D.
最新回复
(
0
)