首页
登录
职称英语
Why was the Kosovo Albanians’ selection blamed by the Serbian government? [br]
Why was the Kosovo Albanians’ selection blamed by the Serbian government? [br]
游客
2024-10-23
41
管理
问题
Why was the Kosovo Albanians’ selection blamed by the Serbian government? [br]
The Serbian government has strongly criticized the Kosovo Albanians’ selection of a former rebel commander, who battled Serbs during the Yugoslav wars, as prime minister. Belgrade is calling on the United Nations administrator in Kosovo to block the appointment. Belgrade expressed its utmost concern that Agim Ceku, a man it regards as a war criminal, should become Kosovo’s prime minister. Belgrade is demanding that the UN administrator of Kosovo, Soren Jessen-Petersen, block the appointment of Ceku, who was a rebel commander during the 1999 war between Serbia and ethnic Albanian guerillas. In an interview, the UN official said he had expected a strong protest from Belgrade. But the official made clear that he was unlikely to prevent Ceku from taking office because Ceku has a lot of credentials and has claimed to focus a lot on the minority issues. So, they may not like it today. But they will like what they see in a month or two. The change of prime ministers in Kosovo comes at a delicate time. Negotiations between Serbs and ethnic Albanians on Kosovo’ s status began last month and are to resume on March 17th.
选项
A、Delicate.
B、Stable.
C、Chaotic.
D、Awkward.
答案
A
解析
此题是测试局势的事实细节题,根据“The change of prime ministers in Kusovo comes at a delicate time .”可知A是正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3813205.html
相关试题推荐
WhathavetheSierrarebelsandpro-governmentmilitiamendoneunderanagreemen
WhathavetheSierrarebelsandpro-governmentmilitiamendoneunderanagreemen
Thegovernmenthasprovidedthecapitallibrarywithheavy______tokeepitone
WhywastheKosovoAlbanians’selectionblamedbytheSerbiangovernment?[br]
TelstarTinaismadeof?[br][originaltext]Governmentofficialshaveexp
TelstarTinaismadeof?[originaltext]Governmentofficialshaveexpressed
Theprofitableofficesunderthegovernmentwerefilledbymenwhohadcontracte
Thenewsismainlyabout______.[originaltext]TheIndiangovernmentsayst
Moreandmoreresidences,businesses,andevengovernmentagenciesareusin
Moreandmoreresidences,businesses,andevengovernmentagenciesareusin
随机试题
WhichofthefollowingistrueaboutGloria?[br][originaltext]Gloriakeptget
Almosteverynewinnovationgoesthroughthreephases.When【C1】______introduced
Text4"Myexpectationsandmyhappinessa
使氧合血红蛋白易解离出氧的情况是()A.二氧化碳分压升高 B.PH值升高
A.肾上腺素 B.去甲肾上腺素 C.促红细胞生成素 D.乙酰胆碱 E.血
导游人员在讲解时要正确掌握语音、语气和语调,既要有鲜明生动的语言,又要注意语言的
男性,25岁,干咳、气短、胸闷、发热1个月,近1周来气短加重,用青霉素治疗3周无
A.因子ⅢB.因子ⅤC.因子ⅠD.因子ⅩE.因子Ⅸ一级结构为对称性二聚体的是
(2019年真题)下列有关重大错报风险的说法中,错误的是( )。A.重大错报风
教育费附加应按照企业实际缴纳的()的3%计算征收。A.营业税十所得税十增值
最新回复
(
0
)