首页
登录
职称英语
Since World War II, there has been a clearly discernible trend, especially
Since World War II, there has been a clearly discernible trend, especially
游客
2024-10-21
53
管理
问题
Since World War II, there has been a clearly discernible trend, especially among the growing group of college students, toward early marriage. Many youths begin dating in the first stages of adolescence," go steady" through high school, and marry before their formal education has been completed. In some quarters, there is much shaking of graying locks and clucking of middle-aged tongues over the ways of "wayward youth". However, emotional maturity is no respecter of birthdays; it does not arrive automatically at twenty-one or twenty five. Some achieve it surprisingly early, while others never do, even in three-score years and ten.
Many students are marrying as an escape, not only from an unsatisfying home life, but also from their own personal problems of isolation and loneliness. And it can almost be put down as a dictum that any marriage entered into as an escape cannot prove entirely successful. The sad fact is that marriage seldom solves one’s problems; more often, it merely accentuates them. Furthermore, it is doubtful whether the home as an institution is capable of carrying all that the young are seeking to put into it; one might say in theological terms, that they are forsaking one idol only to worship another. Young people correctly understand that their parents are wrong in believing that" success" is the ultimate good, but they erroneously believe that they themselves have found the true center of life’s meaning. Their expectations of marriage are essentially utopian and therefore incapable of fulfillment. They want too much, and tragic disillusionment is often bound to follow.
Shall we, then join, the chorus of" Miseries" over early marriages? One cannot generalize: all early marriages are not bad any more that all later ones are good. Satisfactory marriages are determined not by chronology, but by the emotional maturity of the partners. Therefore, each case must be judged on its own merits. If the early marriage is not an escape, if it is entered into with relatively few illusions or false expectations, and if it is economically feasible, why not? Good marriages can be made from sixteen to sixty, and so can bad ones. [br] Which of the following statement is not true?
选项
A、An early marriage should be economically feasible.
B、Not all early marriages are bad.
C、Bad marriages can be made from sixteen to sixty.
D、Satisfactory marriages are bad.
答案
D
解析
细节题。前三个观点:早婚在经济上应可行,早婚并不是都不好,糟糕的婚姻在16岁与60岁之间都存在,文章中均有体现,唯独最后一个观点文章并没有提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3811417.html
相关试题推荐
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especially
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especially
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especially
Therewasclearlynothinglefttodobutsitdownontheshabbylittlecouchand
Iwishyou’dwrite______forustoreadit.A、enoughclearlyB、clearlyenoughC、as
Understandingtheculturalhabitsofanothernation,especially_____containinga
Attentiontodetailsissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyin
Attentiontodetailsissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyin
Attentiontodetailsissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyin
Attentiontodetailsissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyin
随机试题
WhenFacebooksaiditwouldstartadatingserviceinColombiainSeptember,
Television,orTVthemodemwonderofelectronics,bringstheworldintoyourown
WhenIwaspreparingformytwo-weekvacationinsouthernAfrica,ILi
【B1】[br]【B7】A、feedbackB、governorC、steamD、systemA从第二段第一句可知,这种阀门是一种反射装置,故选A。
【S1】[br]【S9】L该空需填入副词,选项中只有L和N可作副词,由下文提到的walking,running,swimming,dancing,andj
下列配置默认路由的命令中,正确的是()A.[Huawei]iproute‐s
泵送混凝土水胶比不大于()。A.0.5 B.0.6 C.0.7 D.0.8
桔梗、枳壳同用的方剂是A.参苓白术散B.黄龙汤C.柴葛解肌汤D.百合固金汤E.血
尿素氮测定(二乙酰一肟法)其血清中尿素在氨基硫脲存在下与二乙酰一肟在()A.强
下列有助于鉴别急、慢性肾衰竭的项目是A.蛋白尿的程度 B.血尿的程度 C.高
最新回复
(
0
)