首页
登录
职称英语
Aid workers in Mozambique say they are confident that ______. [br] [originaltex
Aid workers in Mozambique say they are confident that ______. [br] [originaltex
游客
2024-10-21
37
管理
问题
Aid workers in Mozambique say they are confident that ______. [br]
Aid workers in Mozambique say they’re increasingly confident that they are coming to terms with the humanitarian crisis that follow the devastating floods. Helicopters and planes have been working flat-out to get supplies through to areas of need. The World Health Organization has warned that malaria has risen sharply after the flooding. This report from Jim Fish in Maputong: "The skies over Mozambique have never been this busy. Relays of helicopters and aircraft crisscross to and fro ferrying food and supplies to the stricken areas. A fleet of more than 50 aircraft are now operating, averaging 200 flights per day. At one forward supply depot ill the town of Pamela, helicopters were arriving every few minutes, ferrying sacks of maize, and rice and beans out to where the flood survivors are congregated, But there are still pockets of people who have not received food or fresh water for over a week."
选项
A、the skies over Mozambique have been too busy
B、malaria has risen sharply
C、medical services have not been available
D、medical staff is not enough
答案
B
解析
本题难度不高,听到录音原文很明显就可解答。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3811369.html
相关试题推荐
MarycallsRobertto______.[br][originaltext]M:Hello.W:Hello,thisisMar
MarycallsRobertto______.[br][originaltext]M:Hello.W:Hello,thisisMar
MarycallsRobertto______.[originaltext]M:Hello.W:Hello,thisisMaryGree
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Graduatestudentsoft
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Graduatestudentsoftenwor
Whycouldn’tJanetcomeWtheclassofDr.Ellis?[br][originaltext]M:Hello.
Whycouldn’tJanetcomeWtheclassofDr.Ellis?[br][originaltext]M:Hello.
WhichofthefollowingdidthewomanNOTmention?[originaltext]W:Alan,doyou
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]TheUSArtAuction
Whatisthemassdemonstrationabout?[originaltext]Innewspaperarticles,
随机试题
[originaltext]Whatkindofcarwillwebedrivingbytheyear20107Itmay
Tomwentthroughthedocumentsagaincarefullyforfearof______anyimportant
JusticeDepartment’sdecisiontofireitseightemployeeshas______.[br][orig
Everybodyknowshe____________(受到了冤枉指控).waswronglyaccused/charged本题主要考查“指控
30岁初孕妇,停经4个月,有下腹疼痛4小时,伴高热、恶心、呕吐。查体:右下腹压痛
可以扑灭电气火灾的灭火系统为( )。A.水喷雾灭火系统 B.七氟丙烷灭火系统
在商用房贷款的受理环节,银行所面临的操作风险不包括()。A.借款人不具备规定的
A.利湿退黄,解毒疗疮 B.利水渗湿,解暑 C.清热利水,止痒 D.利水通
某商业银行董事会明确定位本银行为一家积极进取、以利润最大化为首要经营目标的银行。
关于地西泮的药理作用理解正确的是( )。A.无明显的抗焦虑作用 B.对快波睡
最新回复
(
0
)