首页
登录
职称英语
Over the past several decades, the U. S. , and Canada and Europe have receiv
Over the past several decades, the U. S. , and Canada and Europe have receiv
游客
2024-10-19
46
管理
问题
Over the past several decades, the U. S. , and Canada and Europe have received a great deal of media and even research attention over unusual phenomena and unsolved mysteries. These includes UFOs as well as sightings and encounters with "nonhuman creatures" such as Bigfoot and the Loch Ness monster. Only recently has Latin America begun to receive such attention as well. Although the mysteries of the Aztec, Mayan, and Inca civilizations have been known for centuries, now the public is also becoming aware of unusual, paranormal phenomena in countries in Peru.
The Nazca "lines" of Peru were discovered in 1930s. These lines are deeply carved into a flat, stony plain, and from about 300 intricate pictures of animals such as birds, a monkey, and a lizard. Seen at ground level, the designs are a jumbled senseless mess. The images are so large that they can only be viewed as a height of 1,000 feet—meaning from an aircraft. Yet there were no aircraft in 300 B. C. , when it is judged the designs were made. Nor were there then, or are there now, any nearby mountain ranges from which to view them. So how and why the native people of Nazca create these marvelous designs? One answer appeared in 1969, when the German researcher and writer Erich von Daniken proposed that the lines were drawn by extraterrestrials as runways for their aircraft. The scientist community did not take long to scoff at and abandon von Daniken’s theory. Over the years several other theories have been put forth, but none has been accepted by the scientific community.
Today there is a new and heightened interest in the Nazca lines. It is a direct result of the creation of the Internet. Currently there are over 60 sites dedicated to this mystery from Latin America’s past, and even respected scientists have joined the discussion through e-mail and chat rooms.
Will the Internet help explain these unsolved mysteries? Perhaps it is a step in the right direction.
选项
A、Latin America has long received attention for unusual phenomena.
B、Public attention is now directed towards countries like Peru.
C、Public interest usually focuses on North America and Europe.
D、Some ancient civilizations have unsolved mysteries.
答案
A
解析
细节题。文章第一段第四行明确指出,直到最近拉丁美洲才受到世人的瞩目(Only recently has Latin America begun to receive such attention as well),选项A的意思正好与其相反,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3808754.html
相关试题推荐
WewillvisitEuropenextyear______wehaveenoughmoney.A、lestB、untilC、unless
TheEuropeanCommissionsaidonThursdayitwouldtoughentheregulationof
TheEuropeanCommissionsaidonThursdayitwouldtoughentheregulationof
TheEuropeanCommissionsaidonThursdayitwouldtoughentheregulationof
OnApril8thEnvisat,Europe’slargestEarth-observingsatellite,unexpected
Thismultiple-choicetest______40incompletestatementswithseveralchoicesto
Heoperatesthenewmachineasifhe______specialtraininginit.A、hasreceive
ProgrammedinstructionreceiveditsmajorimpetusfromtheworkofbehavioristJ
ThereareseveralpossibleexplanationsforthegreaterjobstabilityinJapan__
Accordingtothepassage,FrenchwomenarenotmentionedleadingEuropeas______
随机试题
[originaltext]W:(8)Watchesandclocksseemasmuchapartofourlifeas
Whoelse______Johnwouldhaveplayedatricklikethat?A、andB、butC、asD、whil
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
______isoriginatedfrom"GunpowderPlot"in1605.A、BurnsNightB、AllSaints’D
Whileit’seasyenoughtobrushoffafewsleeplessnightswithapotofcof
下列选项中,不属于《建设工程工程量清单计价规范》GB50500中材料预算价格的是
下列现象,属于人类特有的神经调节方式的是:A、婴儿吸吮动作 B、看见酸梅,分泌
企业根据员工所承担的工作或者所具备的技能而支付给员工的比较稳定的经济收入是指(
某工程计划砌筑砖基础工程量为150m3,每立方米用砖523块,每块砖计划价格为0
患儿5岁,智能低下。诊断为D/G易位型唐氏综合征。查患儿母亲为平衡易位染色体携带
最新回复
(
0
)