首页
登录
职称英语
The services of the new partnership are provided mainly to ______. [br] [origin
The services of the new partnership are provided mainly to ______. [br] [origin
游客
2024-10-19
48
管理
问题
The services of the new partnership are provided mainly to ______. [br]
UNICEF is joining with a nonprofit group to bring AIDS prevention programs to more women and children in five countries. UNICEF, United Nations Children’s Fund, will work with Family Health International. The new partnership will be established at first in Guyana, India, Malawi, Nigeria and Zambia. One of the goals is to improve care for babies infected with H. I. V. , the virus that causes AIDS. Another is to prevent the spread of H. I. V. from mother to child. Activities will depend on the needs of each country. In some cases, anti-AIDS drugs will be provided to infected parents of children. Women and children living in rural communities will receive most of the services (Q18). Both UNICEF and Family Health International will expand their partnership into more countries in the future. Family Health International has been working on public health issues since 1971 (Q19). The organization is based in North Carolina and has programs in seventy countries. It does research on infectious diseases and reproductive health, and also provides services. Experts say an important part of fighting AIDS is political will (Q20). One example they point to is Cambodia. That country has been getting attention for its progress in reducing some of the highest infection rates in Asia. Experts praise the government for supporting public education efforts and programs.
选项
A、the importance of government support.
B、the importance of public education efforts.
C、the progress the country has made so far.
D、the methods used to fight AIDS.
答案
A
解析
推理题。文中提到与艾滋病的斗争中最不可忽视的力量就是政治力量。(Experts say an important part of fighting AIDS is political will.)柬埔寨的例子中充分显示了政府和国家支持的重要性(That country has been getting attention for its progress in reducing some of the highest infection rates in Asia.)因此,选项A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3808711.html
相关试题推荐
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflangu
随机试题
Full-timeemployeesarerequired______atleast35hoursperweek.A、workB、worke
Whichoneisdeemedas"lesshealthy"inLondonbyPublicHealthEngland?[br]
The______holdsthatchildrenarebornwithaninnatemechanismthatallowsthem
Theboywas______tospeaklouderintheclasswhenansweringtheteacher’sque
A—RelevanceofmotivationtheoriesB—SystematicTrainingC—Personnelmanagement
KnowledgeorExperience?1.知识和经验是大学生最重视的两个方面2.有人认为知识更重要,而有人认为经验更重要3.我的看法
Adegreefromacollegeoruniversityisoftenakeythatopensdoorsof【B1】
下列关于宿舍设计的说法中,错误的是( )。A.居室不允许设置在地下室 B.公
审计人员在对某企业的应付账款进行审计时,一般应选择的函证对象有()。A.较
当今国际金融市场上发展最迅速、最具有潜力的业务之一是()。A.抵押贷款业务
最新回复
(
0
)