首页
登录
职称英语
What does the Minister want to keep an eye on? [originaltext] Russian Emergen
What does the Minister want to keep an eye on? [originaltext] Russian Emergen
游客
2024-10-18
42
管理
问题
What does the Minister want to keep an eye on?
Russian Emergency Situations Minister Sergei Shoigu on Saturday warned that currently fire situations in 17 Russian regions may further aggravate, and urged continuous supervision on some strategic targets. The ministry earlier said in a website statement that some 238, 000 people, 25,000 vehicles and 16 aircraft are involved in the effort to extinguish the fires that have destroyed some 1,200 homes. The wildfires reportedly were caused by the unprecedented heat wave and human negligence, and were fanned by tornados in the central and western parts of Russia, which is suffering its hottest summer since record-keeping began 130 years ago.
选项
A、The cause of the fire.
B、Some strategic targets.
C、Fire situations.
D、The victims.
答案
B
解析
细节题。火势加大,该国的一些战略目标受到影响,此题的信息位于新闻开头。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3806478.html
相关试题推荐
FoodwasteinSeattleisfinallymadeintoakindof[br][originaltext](11
FoodwasteinSeattleisfinallymadeintoakindof[originaltext](11)Int
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause[originaltext]M:Th
WhatdoestheMinisterwanttokeepaneyeon?[br][originaltext]RussianE
WhatdoestheMinisterwanttokeepaneyeon?[br][originaltext]RussianE
WhatdoestheMinisterwanttokeepaneyeon?[originaltext]RussianEmergen
Whatisthefocusofthenews?[originaltext]FINAsaidGreekgovernmentoffi
Whichfonmswasthebasisforphotography?[originaltext]Thecameraisoften
WhatisthefindingofHarvardUniversity’sstudy?[br][originaltext]Astu
WhatisthefindingofHarvardUniversity’sstudy?[br][originaltext]Astu
随机试题
Ourinterestsseemto______atthispoint.A、constrainB、condenseC、conductD、co
【S1】[br]【S3】have→has有关现在完成时的使用看似容易,但在这句话中,由于在谓语动词前有一个名词politics(政治),答题者容易看成复数名
Ifaneconomistwereaskedwhichofthreegroupsborrowmost—peoplewithris
[originaltext]W:Goodevening.WelcometoourTVshowLifeintheFuture.Today
Accordingtothearticle,thefunctionofthebulletinputoutbytheCompetitio
某公路投入使用多年,路面出现多种损坏类型,某检测机构对其进行技术状况评定。该公路
下列选项中,属于证券公司在从事证券经纪业务过程中禁止的行为的有()。 Ⅰ.为
直流电桥法测接地导通时,测试电流线应在测试电压端的()。外侧$;$内
A. B.2 C. D.0
下面是某求助者的MMPI测验结果 下列对该测验评价正确的是() A.该
最新回复
(
0
)