首页
登录
职称英语
Spring is here: flowers are in bloom, birdsong fills the air, and the inboxe
Spring is here: flowers are in bloom, birdsong fills the air, and the inboxe
游客
2024-10-17
57
管理
问题
Spring is here: flowers are in bloom, birdsong fills the air, and the inboxes of employers are filled with desperate pleas for summer internships. College students and graduates are well aware of the impact a plummy placement could have on their careers. With ever fewer entry-level jobs in many industries, internships have become a critical first step into employment. In America, three-quarters of students on a four-year university course will have toiled as an intern at least once before graduation. Up to half of these gimlet-eyed workers will have given their services free. Some may even have had to pay for the privilege of coming to work.
Unpaid internships seem to be an example of mutual utility: inexperienced youngsters learn something about a chosen field while employers get to farm out some menial work. The arrangement is consensual, and companies often use internships to test potential recruits. But the increasing popularity of these unpaid placements has caused some controversy lately. Nick Clegg, Britain’s deputy prime minister, recently launched a crusade to ban them, arguing that they favor the wealthy and privileged. Others complain that uncompensated internships insult labor standards, exploit inexperienced workers and surely depress wages for everyone else. In America, they tend to be illegal at for-profit companies, according to guidelines set out in 1947. But the Department of Labor barely enforces such rules, in part because interns are often too afraid to file complaints.
Organizations in America save $2 billion a year by not paying interns a minimum wage, writes Ross Perlin in "Intern Nation" , a new book about the "highly competitive race to the bottom of the corporate ladder". Perhaps one-third of all internships at for-profit companies are unpaid, and interns now often fill roles once held by full-time employees. "Young people and their parents are subsidizing labor for Fortune 500 companies," Mr. Perlin comments.
To avoid legal complications, companies often encourage students to work in exchange for academic credits from their college. But such credits can cost hundreds or even thousands of dollars. Some colleges give up their fees or earn them by offering guidance and oversight. For many institutions, however, they are an easy source of revenue, more beneficial to themselves than their students.
Calls for new labor laws that reflect the growing prominence of internships have got nowhere. Instead, interns will have to look out for each other, for example by rating their experiences on websites such as InternshipRatings and Internocracy. At any rate, students may be buoyed by a rare bit of good news from the National Association of Colleges and Employers: employers intend to hire 19% more graduates this year than last. This should spare some from the drudgery of working without pay. [br] Ross Perlin’s attitude towards unpaid internships is
选项
A、sophisticated.
B、ambiguous.
C、objectionable.
D、apparent.
答案
C
解析
态度题。由Ross Perlin定位至第三段。在首句指出。Ross Perlin新书中给出的数据之后,末句提到Ross Perlin的评论,虽然据该评论无法明确判断Ross Perlin的态度,但根据英文的篇章结构,第三段属于细节内容,是支持观点的例证部分。该段首句非主题句,显然,其支持的观点应为第二段内容。而第二段末是说人们对无薪实习的抱怨,以及立法难以推出的原因,由此可以推断作者引用Ross Perlin是为了对该观点加以说明,故“反对的”应为Ross的立场,故C为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3804682.html
相关试题推荐
Onsuchasunnymorningwithspringintheair,shewasreally______aromanticw
Springishere:flowersareinbloom,birdsongfillstheair,andtheinboxe
Springishere:flowersareinbloom,birdsongfillstheair,andtheinboxe
TheSpringFestivalisatraditionalChinesefestival.Oneofitsespecially
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[originaltext]N
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[originaltext]
随机试题
AtraditionalfoodenjoyedbyAmericansduringThanksgivingDayis______.A、steam
Pen-palLetters:TheCross-curricularExperienceIasked
AsurveyshowedthatAmericanwomenaremoreconcernedaboutlosingweightt
Whathavepeoplediscoveredabouthobbies?Hobbiescanbeprofitableand______.
在期货市场中,金融期货通常采用的交割方式包括()。A、实物交割B、现金交割C、期转现D、现转期A,B在期货市场中,商品期货通常都采用实物交割方
下列关于预算审批的说法中,正确的是()A.中央预算由全国人民代表大会审查
学生在学习上争取得好成绩的主观愿望在心理学上称作()。 A.学习动机 B.学
一个测验能够测量出其所要测量的东西的程度是信度。()
根据个人所得税法律制度的规定,下列各项中,属于居民个人综合所得的有()。A.工
遇有( )级及以上的大风,禁止从事高处作业。A.6 B.7 C.8 D.
最新回复
(
0
)