首页
登录
职称英语
Violin prodigies, I learned, have come in distinct waves from distinct regio
Violin prodigies, I learned, have come in distinct waves from distinct regio
游客
2024-10-14
39
管理
问题
Violin prodigies, I learned, have come in distinct waves from distinct regions. Most of the great performers of the late 19th and early 20th centuries were born and brought up in Russia and Eastern Europe. I asked Isaac Stern, one of the world’s greatest violinists, the reason for this phenomenon. "It is very clear," he told me. "They were all Jews and Jews at the time were severely oppressed and ill-treated in that part of the world. They were not allowed into the professional fields, but they were allowed to achieve excellence on a concert stage." As a result, every Jewish parent’s dream was to have a child in the music school because it was a passport to the West.
Another element in the emergence of prodigies, I found, is a society that values excellence in a certain field and is able to nurture talent. Nowadays, the most nurturing societies seem to be in the Far East. "In Japan, a most competitive society with stronger discipline than ours," says Isaac Stern, "children are ready to test their limits every day in many fields, including music. When Western music came to Japan after World War II, that music not only became part of their daily lives, but it became a discipline as well." The Korean and Chinese, as we know, are just as highly motivated as the Japanese.
That’s a good thing, because even prodigies must work hard. Next to hard work, biologies must work hard. Next to hard work, biological inheritance plays an important role in the making of a prodigy. J.S. Bath, for example, was the top of the several generations of musicians, and four of his sons had significant careers in music. [br] Which of the following titles best summarizes the main idea of the passage?
选项
A、Jewish Contribution to Music.
B、Training of Musicians in the World.
C、Music and Society.
D、The Making of Prodigies.
答案
D
解析
本文主要讲述了天才的产生原因。通过通读全文掌握了全文中心大意,考生不难推断出 D是最好的答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3801313.html
相关试题推荐
What’stheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Ijustlearnedfrom
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thc
随机试题
Youwillhearanadvisergivingatalktoagroupofpurchasingmanagersabouth
Animalsarequitedifferentfromhumanbeings______animalshavenoaptitudefo
[originaltext]W:Ihaveneverseensuchawonderfulmovie.Ihopeyouenjoyedi
Zooshaveexistedforsolongthatnooneknowstheoriginsofthefirstone
[originaltext]W:Ohdear,Igainedthese10poundsinthelast3months,noneo
InAmericaalone,tippingisnowa$16billion-a-yearindustry.Arecentpol
Inmanycountries,authorityisseldomquestioned,eitherbecauseitishigh
以下应按照高温期施工技术要求施工的是()。A.连续4小时高于30度 B.
由工作性质和基本特征相似相近,而任务轻重、责任大小、繁简难易程度和要求不同的岗位
根据《建设项目工程结算编审规程》的规定,工程价款结算的方式包括()。A:分阶段结
最新回复
(
0
)