首页
登录
职称英语
Which of the following statements is mentioned in the passage? [br] [originalte
Which of the following statements is mentioned in the passage? [br] [originalte
游客
2024-10-14
57
管理
问题
Which of the following statements is mentioned in the passage? [br]
Great changes have been made in family life because of science and industry. In the past, when Americans lived on farms, the typical family had many children. In a family, parents and their children often lived with grandparents. Often, too, uncles and aunts lived nearby. But when industry become more important than agriculture in American life, families became smaller because industry requires workers who are ready and able to move off the and to move again whenever necessary. In the future, because of industrialization, a typical family will be required to move even more often than now, so families will be even smaller. The typical family may remain childless and consist only of a man and a woman. A small number of families may take raising children as their chief work. At the same time they may also raise other people’s children, leaving those families free to move from job to job.
选项
A、The needs for workers who are able to move at any time have been increasing.
B、Both old and young people prefer to live separately.
C、Children tend to leave their parents when they grow up.
D、People cease to care for having children.
答案
A
解析
文段中提及(families became smaller because industry requires workers who are ready and able to moveoff and move again whenever necessary)并提及家庭会越变越小,因为工业化的发展,家庭会需要搬来搬去。所以答案选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3800344.html
相关试题推荐
WhohasvisitedSudanlastweek?[originaltext]SudaneseoppositionleaderS
WhatcanWeinferfromMr.HunSen’swords?[br][originaltext]CambodianPr
Whatdoyouknowaboutthewomanspeaker?[br][originaltext]W:Hello,Stall.C
Whatdoyouknowaboutthewomanspeaker?[originaltext]W:Hello,Stall.Comein
WhichofthefollowingisNOTthereasonthatLisathinksRiceisqualifiedfor
WhichofthefollowingisNOTthereasonthatLisathinksRiceisqualifiedfor
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
Whichofthefollowingsentenceisincorrect?A、LasttoarriveweretheSmiths.B
Wheredidthestormsfirststrike?[br][originaltext]About100peoplear
Wheredidthestormsfirststrike?[originaltext]About100peoplearenow
随机试题
Peoplelearnlanguagesallthetime,andforallkindsofreasons.Forexamp
[originaltext]W:Hello,CustomersService.WhatcanIdoforyou?M:Icalled
Low-carbonbecomesahigh-frequentandfashionablewordwhichgetsthegreat
Thedebateoverspankinggoesbackmanyyears,buttheessentialquestionof
Bynow,itshouldcomeasnosurprisewhenscientistsdiscoveryetanotherc
[originaltext]W:AreyougoingtoLily’spartytonight?M:Areyoukidding?Iwoul
适合吊装焊接球节点钢管网架,不需要高大的拼装支架,高空作业少的大跨度结构吊装方法
从3双完全相同的鞋中,随机抽取一双鞋的概率是()。
卢梭主张教育的目的是培养自由的人。这种观点属于()。 A.社会本位论B.个
A.血液制品 B.中药饮片 C.化学原料药 D.医院制剂 E.中成药药品
最新回复
(
0
)