首页
登录
职称英语
What is the focus of the passage? [br] [originaltext] Scientists have discov
What is the focus of the passage? [br] [originaltext] Scientists have discov
游客
2024-10-12
34
管理
问题
What is the focus of the passage? [br]
Scientists have discovered more details about how plants use water. Their findings could help to engineer plants that grow better and more effectively in conditions with higher levels of carbon dioxide. Plants naturally take in carbon dioxide they need for photosynthesis, the process of changing light energy to chemical energy. The carbon dioxide enters the plants through tiny holes or pores on the surface of leaves. However, each time a plant takes in one molecule of carbon dioxide gas, it loses hundreds of water molecules. Scientists say plants lose ninety-five percent of the water they take in through these pores. Some plants’ pores can tighten to save water during conditions of high carbon dioxide. Other plants are not able to do this as well. Now, scientists know how these tiny pores tighten in plants. They identify proteins that control the tightening of a plant’s pores. The proteins are enzymes called carbonic anhydrates. They believe the enzymes could be changed in some plants to increase their ability to store water. Changing plants to save more water will not affect plant growth. This method might be used to help engineer food crops that are resistant to extremely dry conditions. It could help farmers meet a growing demand for food as water supplies decrease.
选项
A、Plants can save water.
B、Photosynthesis is complex.
C、High carbon dioxide is not good to crops.
D、The new way of food engineering raises production.
答案
A
解析
细节题。科学家们的发现是植物能储存水。其他选项均未出现在文中。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3798677.html
相关试题推荐
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypo
随机试题
WhatisthewomandoinginBeijing?[br][originaltext]M:Whatareyoudoingat
Woman:Hereyouare.Doitbysixo’clock,OK?Man:Bysixo’clock?Givemeabr
Notalldecisionsarealike.Noriseverydecisionmadeinthesamemanner.
ItisacknowledgedthatthemodernmusicalshowisAmerica’smostoriginala
W:HasthelatestTimeMagazinearrivedyet?Today’salreadyTuesday.M:________
Thebizarreanticsofsleepwalkershavepuzzledpolice,perplexedscientists
下列哪项为私密空间?()A.学校中的教室 B.商场中的营业厅 C.住宅中
以下消化性溃疡治疗药物中,可消除幽门螺旋菌的药物是A.氢氧化铝 B.兰索拉唑
纳入电信资源管制范围的电信资源是指()。A.电信用户资源 B.电信网络的所有设
A.2.4 B.6.6 C.0.42 D.1.7
最新回复
(
0
)