首页
登录
职称英语
Which of the following word describes the relationship between the Indians and t
Which of the following word describes the relationship between the Indians and t
游客
2024-10-12
32
管理
问题
Which of the following word describes the relationship between the Indians and the early settlers? [br]
The native Americans, the people we call the "Indians" had been in America for many thousands of years before Columbus arrived in 1492. The Indians were kind to the early settlers. They taught them about the local crops like sweet potatoes, corn and~ peanuts. But soon the settlers wanted bigger farms and more land for themselves and their families. So the Europeans started to take the land from the Indians. Naturally, when the whites started taking all the Indians’ land, the Indians started fighting back. But the whites were stronger and cleverer, slowly they pushed the Indians into those parts of the continent that he didn’t want--the parts where it was too cold or too dry or too mountainous to live. By 1875, the Indians were living in a special place called "reservation". But even here the whites took land from them --perhaps he wanted the wood, or perhaps the land had important minerals in it, or he even wanted to make national parks there. So even on their reservations the Indians were not safe from the whites. There are many Hollywood films about the fight between the Indians and the whites. Usually in these films the Indians are bad and the whites are good and brave. But was it really like that?
选项
A、Too cold.
B、Too hot.
C、Too dry.
D、Too rich.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3798408.html
相关试题推荐
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
随机试题
ThelegendofPaulRevere’smidnightridethroughtheMassachusettscountrys
【B1】[br]【B9】A、sourcesB、resourcesC、creditsD、originsA从第一段最后一句得知,商业银行是贷款的来源,此
InWARMADEEASYNormanSolomondemolishesthemythofanindependentAmeric
StockpiledPesticidesHarmingAfricanPeople’sEnvironmentVast
与净现值相比较,采用内部收益率法评价投资方案经济效果的优点是能够()。A:考虑
专性细胞内寄生的微生物是A.沙眼衣原体B.钩端螺旋体C.脑膜炎奈瑟菌D.肺炎支原
关于头孢曲松的叙述,错误的是()A.对革兰阴性菌有较强抗菌作用 B.对
治疗窦性心动过速首选A.奎尼丁 B.普萘洛尔 C.苯妥英钠 D.氟卡尼
中国以()替代生产者价格。A.核心工业品出厂价格 B.工业品购入价格
根据合同法律制度的规定,下列关于融资租赁合同中租赁物的表述中,不正确的是(
最新回复
(
0
)